Direct door naar content
Summer Sports Week Terheijden breidt uit afbeelding nieuwsbericht

Summer Sports Week Terheijden breidt uit

04 april 2018

De Summer Sports Week Terheijden vindt ook deze zomervakantie weer plaats. Van 13 tot en met 17 augustus 2018 in het teken van (sport)activiteiten voor jou! Deze editie kunnen ook kinderen met een lichamelijke handicap deelnemen.

Al vijf jaar lang is deze week een groot succes! In 2013 is de Summer Sports Week begonnen met 50 kinderen in, maar afgelopen zomer waren dit al 160 kinderen. Een week vol diverse activiteiten gericht op sport, maar bovenal staat het plezier hebben met elkaar centraal. Kinderen van groep 5 tot en met 8 uit de omliggende dorpen mogen gezellig meedoen. Zij gaan niet alleen lekker sporten, maar maken hier ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De Summer Sports Week zorgt ervoor dat je sport kunt ervaren onder begeleiding, maar nog belangrijker, met leeftijdsgenoten en met plezier. De week wordt knallend afgesloten met een groot feest, dat zorgt dat je deze week nooit gaat vergeten.

Voor meer informatie, neem contact op met Imke de Klerk of kijk op de website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: