Direct door naar content
Handbike clinic Dodewaard afbeelding nieuwsbericht

Handbike clinic Dodewaard

14 april 2018

Handbiken? Ja, dat is misschien wel iets voor mij! Op zaterdag 14 april wordt er op de IJsbaan van Dodewaard een handbike clinic georganiseerd. De clinic wordt gegeven door Handbikevereniging Riverside Racing uit Wezep. Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur op de 400 meterbaan aan de Bonegraafseweg 22 in Dodewaard.

Ben je in het bezit van een handbike? Gebruik je deze als middel om sneller afstanden te overbruggen? Of om er zo af en toe op uit te gaan?  Misschien denk je er wel eens aan om samen met anderen te trainen en bijvoorbeeld een keer mee te doen aan een toertocht? Dan is het wel fijn als je andere handbikers leert kennen!

Het doel van deze clinic is om mensen bekend te maken met het handbiken. Deze sport wordt niet alleen beoefend door mensen met een beperking, maar ook mensen zonder beperking zijn enthousiaste handbikers.

Tijdens de clinic is er gelegenheid voor de bezoekers om ervaring op te doen met het gebruik van een handbike. Hiermee hopen we mensen enthousiast te maken voor het handbiken. Daarnaast willen we onderzoeken of er genoeg animo is om een trainingsgroep of vereniging op te starten.

Wil je alleen komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook. Inschrijven is niet nodig. Iedereen is van harte welkom! Wil je meer informatie of heb je een vraag, kijk dan op onze facebook pagina: Handbike groep Dodewaard.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: