Direct door naar content
Sport & Spel middag voor mensen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Sport & Spel middag voor mensen met een beperking

17 april 2018

Om mensen met een beperking kennis te laten maken Sport & Spel wordt er een Sport & Spel middag georganiseerd door Stichting G-support op zaterdag 2 juni aanstaande op het sportpark van Vianen Vooruit. De Sport & Spel middag vindt tegelijk plaats met het jaarlijkse G-voetbaltoernooi van Vianen Vooruit. Er worden spellen uitgezet waarbij de instapdrempel erg laag ligt. Denk aan ballen gooien en spijkerpoepen. Ook voor rolstoelers zijn de spellen uitstekend te beoefenen.

Hiermee willen we bereiken dat de inwoners uit de regio met een beperking met elkaar in contact komen (weghalen uit het sociale isolement). Tegelijk proberen  we te peilen welke behoeften er liggen bij deze doelgroep om te sporten. Waar mogelijk, proberen we behoefte en aanbod bij elkaar te brengen om in de behoefte te kunnen voorzien. Als blijkt dat het aanbod niet voorziet in de behoefte dan zal Stichting G-support de mogelijkheden gaan bekijken om het juiste aanbod van de grond te krijgen.

Om dit te kunnen financieren hebben we jouw hulp nodig! Het opgebrachte geld zal gebruikt worden voor o.a.:

Vervoer van en naar evenement, Huur spellen, Muziek, EHBO, Entertainment, Hapje en een drankje.

Bedankt!!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: