Direct door naar content
Begeleider G-voetbalteam gezocht bij SDO Bussum! afbeelding nieuwsbericht

Begeleider G-voetbalteam gezocht bij SDO Bussum!

30 april 2018

Na 24 seizoenen neemt één van de vaste begeleiders (Rob) afscheid van het G-voetbal bij SDO. Waarom stop je er mee? Waarom ga je weg? En wie komt er dan voor jou in de plaats? Waren de eerste vragen van de G spelers van SDO!

Rob was sinds 1994 betrokken bij het G voetbal en op 7 april 2018 neemt hij officieel afscheid van  zijn G-team. Het hele G-team zingt Rob van Kooi toe, Robbie bedankt, Robbie bedankt, Robbie Robbie Robbie bedankt bij het overhandigen van de SDO-voetbal door het SDO bestuur met alle namen van de spelers er op.

Dankbaarheid overheerst maar zijn vertrek slaat wel een gat in de begeleiding. Want met nog slechts twee andere begeleiders, Danny Hommersom en Dick de Graaf wordt de spoeling dun. Te dun eigenlijk. Want ook deze begeleiders zijn niet alle weken beschikbaar. Dus wordt versterking gezocht voor de begeleiding van het G-voetbal bij SDO.

Gevoel voor samenwerken met spelers en spelplezier brengen bij mensen met een (kleine) beperking en beschikbaarheid op 20 zaterdagen per jaar. Dat wordt gevraagd van een begeleider bij het G-voetbal SDO. En dan doe je mee in een plezierig team met Danny Hommersom en Dick de Graaf. Niet beschikbaar in het weekend, maar wel op de woensdagavond? Dan ben je ook van harte welkom als tweede trainer voor de G-groep. Ook hiervoor is versterking gewenst.

Belangstellenden kunnen zich melden bij het SDO, Danny Hommersom en of Dick de Graaf via secretarisbestuur@sdobussum.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Modemerken worden steeds inclusiever

Kom even helemaal tot rust met yoga

Invictus Games komen nu echt dichtbij!