Direct door naar content
Mooie cheque voor G-voetbal team Loenermark afbeelding nieuwsbericht

Mooie cheque voor G-voetbal team Loenermark

07 mei 2018

Collecte Fonds Gehandicapten Sport een groot succes

Van 1 tot 7 april was het zover, voetballers, familieleden en vrienden van vv Loenermark gingen op pad om te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport en natuurlijk voor het G-Team van voetbalvereniging Loenermark zelf.

Met een goed humeur en veel doorzettingsvermogen wisten alle 17 hulpvaardige deelnemers maar liefst € 1.947,14 op te halen waarvan de helft ten goede komt aan het G-Team van vv Loenermark. Zaterdag 14 april kwam Saskia van Leeuwen van het fonds gehandicaptensport de cheque overhandigen.

Wij willen alle lieve mensen, collectanten en gulle gevers, van harte bedanken en hopen dat u allemaal volgend jaar weer van de partij bent. Wilt u zich ook inzetten voor de G-Voetballers van Loenermark? Neem dan contact met ons op via fgs@vvloenermark.nl . Voor volgend jaar kunt u alvast noteren: 31 maart tot 6 april 2019. Bedankt!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: