Direct door naar content
Kinderpersconferentie tijdens All Star Gala in Hoofddorp afbeelding nieuwsbericht

Kinderpersconferentie tijdens All Star Gala in Hoofddorp

09 mei 2018

Op zondag 27 mei vindt het All Star Gala 2018 plaats in Hoofddorp. Tijdens dit spectaculaire evenement kunnen bezoekers het Nederlandse heren rolstoelbasketbalteam in actie zien, maar ook zelf het rolstoelbasketbal uitproberen. Op deze dag wordt er, in samenwerking met Basketball Experience Nederland en BV Hoofddorp, ook een kinder-persconferentie georganiseerd.

Tijdens deze persconferentie kunnen kinderen hun vragen stellen aan rolstoelbasketballer Quinten Zantinge. Quinten speelt in het Nederlandse team. De persconferentie wordt geleid door Marc de Hond, lid rollerteam BV Hoofddorp eredivisie.

Kinderen mogen van alles vragen. Alle vragen zijn welkom: van lievelingsdrankje tot grootste hindernis met een rolstoel. Weet jij bijvoorbeeld hoe Quinten bij rolstoelbasketbal is gekomen? Of hoe hij op school mee deed bij de gymlessen?' 

De persconferentie is voor kinderen t/m 16 jaar en begint om 14.30 uur. Wil jij samen met je kind deelnemen aan dit unieke evenement? Meld je dan aan bij Wout Werker van Team Sportservice via wwerker@teamsportservice.nl of via Nancy van der Drift via nancy.v.d.drift@bvhoofddorp.nl. Deelname is gratis maar wees er snel bij want vol = vol.


 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Paardrijden met een verstandelijke beperking? Bij speciale maneges raakt jouw kind vertrouwd met een paard

Zomer in eigen land: deze uitjes zijn heel toegankelijk!

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×