Direct door naar content
Officiële presentatie racerunners bij AV de Liemers afbeelding nieuwsbericht

Officiële presentatie racerunners bij AV de Liemers

14 mei 2018

Op zaterdag 2 juni presenteert AV de Liemers officieel de racerunners aan de leden en belangstellenden. Het afgelopen jaar is AV de Liemers intensief bezig geweest met het opstarten en borgen van de sport racerunning binnen de vereniging. Inmiddels zijn er 6 leden die de sport structureel beoefenen.

Daarnaast zijn er door de vereniging in samenwerking met Uniek Sporten aanvragen gedaan bij de Cruyff Foundation en het NSGK/Foppe Fonds. Beide fondsen hebben de aanvragen gehonoreerd met als resultaat dat de vereniging nu 6 racerunners tot hun beschikking heeft. Ook hebben de gemeenten Montferland, Zevenaar, Duiven en Westervoort hier een bijdrage in geleverd. De Wethouders sport van deze vier gemeentes zijn voor deze presentatie speciaal uitgenodigd. 

Op 2 juni zullen de fietsen officieel gepresenteerd worden en zullen alle partijen die in dit traject hebben geparticipeerd in het zonnetje worden gezet. Om 13.30 uur zullen de leden van de afdeling racerunning een demonstratie geven. Daarna zal er om omstreeks 14.00 uur een onthulling plaatsvinden als dank richting alle partijen die dit initiatief mede hebben mogelijk gemaakt. 

De presentatie vindt plaats op de atletiekbaan van AV de Liemers (Heerenmäten 4, 6904 GZ Zevenaar). Wil je meer informatie over racerunning bij AV de Liemers? Kom dan vrijblijvend kijken of neem contact op. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!