Direct door naar content
ASV AZ 2000 organiseert G-voetbalclinic in samenwerking met de KNVB afbeelding nieuwsbericht

ASV AZ 2000 organiseert G-voetbalclinic in samenwerking met de KNVB

15 mei 2018

Op zaterdag 2 juni organiseert ASV AZ 2000 in samenwerking met de KNVB een clinic G-voetbal.

Subsidie Fonds Gehandicaptensport en KNVB
Eerder dit seizoen heeft AZ 2000 een stimuleringssubsidie ontvangen. Uit handen van Gijs van Butselaar van Fonds Gehandicaptensport en KNVB medewerker G-voetbal Wilco Huisman kreeg AZ 2000 een cheque overhandigd van € 4.000,- “Met deze subsidie kan de vereniging de komende 3 jaar onder andere inzetten op het versterken van haar kader, nieuwe materialen aanschaffen en diverse wervingsactiviteiten organiseren”, vertelt KNVB medewerker Wilco Huisman. “Uiteindelijk is het voor AZ 2000 de bedoeling om nog meer G-voetballers te kunnen laten sporten”. 

Clinic
Eén van de stimuleringsactiviteiten die AZ 2000 organiseert is dus een clinic in samenwerking met de KNVB. Onder leiding van de trainers van AZ 2000 kunnen kinderen en jongeren, die om welke reden dan ook, (nog) niet passen binnen een regulier voetbalteam kennis komen maken met voetbal en AZ 2000.

G-voetbal
G-voetbal is bedoeld voor kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking of zij die om een andere reden (nog) niet mee kunnen doen in het reguliere voetbal. In het verleden zijn er al spelers geweest die de stap hebben kunnen maken naar een regulier team onder het motto van ‘apart, wat (nog) apart moet en samen, wat samen kan!’

Aanmelden
De clinic op zaterdag 2 juni is van 11.00 – 12.00 uur bij ASV AZ 2000 (Drielsedijk 17, 6841 HJ Arnhem). Deelname aan de clinic is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen met James Delwig via jamesdelwig@hotmail.com.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: