Direct door naar content
Al (zit)skiënd de berg naar beneden! afbeelding nieuwsbericht

Al (zit)skiënd de berg naar beneden!

17 mei 2018

Skiclinic voor jong en oud

Ben jij iemand die ondanks je beperking toch houdt van adrenaline? Dan is de skiclinic die op zaterdag 16 juni in Skidome Rucphen wordt georganiseerd echt iets voor jou. Iedereen tussen de 12 en 60 jaar kan zich aanmelden en krijgt twee uur lang les. Ook al ben je rolstoel gebonden!

Op zaterdag 16 juni tussen 12.00 en 14.00 uur organiseert Uniek Sporten West-Brabant  in samenwerking met Shos en Skidome Rucphen een skiclinic. Deze clinic is bedoeld om mensen, ondanks hun lichamelijke en/of verstandelijke beperking, kennis te laten maken met sporten in de sneeuw. Onder begeleiding van skileraren kan iedereen voor 10 euro, anderhalf uur skiën of zitskiën. Hierbij is het materiaal en de skiles inbegrepen.

Wil jij graag meedoen?
Meld je dan aan voor vrijdag 8 juni. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het Sportloket door te bellen naar 076 – 523 3555 of mail naar  info@sportloketwestbrabant.nl . 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: