Direct door naar content
Sport 4-daagse Decathlon trapt af met programma voor Speciaal Onderwijs en zorg afbeelding nieuwsbericht

Sport 4-daagse Decathlon trapt af met programma voor Speciaal Onderwijs en zorg

22 mei 2018

Sinds de komst van Decathlon, in de Arnhemse Rijnhal, laat Decathlon zich maatschappelijk steeds meer zien. Onder andere door de structurele samenwerking met Uniek Sporten organiseren of ondersteunen zij diverse evenementen en activiteiten. Jaarlijks organiseert Decathlon de sport 4-daagse, waarmee verschillende doelgroepen kunnen kennismaken met de winkel en met verschillende activiteiten. De sport 4-daags is van donderdag 31 mei t/m zondag 3 juni.

Op donderdag 31 mei wordt de sport 4-daagse afgetrapt met een sportdag voor leerlingen uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs en voor de zorg. In samenwerking met Uniek Sporten wordt hen een rondleiding en sportprogramma aangeboden in en om Decathlon.

Voortgezet Speciaal Onderwijs

In de ochtend en begin van de middag zullen leerlingen van Mariëndael en het Briant College eerst een rondleiding krijgen in de winkel. Daarna zullen zij een sportprogramma volgen in en om Decathlon. 

Siza en Pluryn

In de middag is het de beurt aan Siza en Pluryn. Deelnemers van beide instellingen zullen ook een rondleiding krijgen in de winkel en zullen daarna ook een sportgramma volgen in en om Decathlon.

Ben je benieuwd wat Decathlon allemaal te bieden heeft? Kom dan tijdens de sport 4-daagse naar de Rijnhal en laat je verrassen.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×