Direct door naar content
Zitvolleybaltraining in Amsterdam onder leiding van de bondscoach afbeelding nieuwsbericht

Zitvolleybaltraining in Amsterdam onder leiding van de bondscoach

24 mei 2018

Op 30 mei is er bij VV Amsterdam weer de mogelijkheid om mee te doen met zitvolleybal. Dit keer wordt de training verzorgd door Hans Mater, bondscoach van de Nederlandse zitvolleybal-heren. Wil je mee doen met deze training? Meld je dan snel aan. Iedereen met of zonder beperking is welkom.

Op woensdag 30 mei ben je van 19.30 - 21.15 uur van harte welkom in de Blauwwit-sporthal in Amsterdam om zitvolleybal uit te proberen. Op ditzelfde tijdstip trainen de Nederlandse mannen op het veld ernaast. De heren bereiden zich voor op het WK, dat binnenkort in Nederland zal plaatsvinden. Naast het trainen van de Nederlandse toppers zal Hans ook wat oefeningen en tips geven aan andere geinteresseerden. Naast zelf zitvolleyballen kun je dus ook kijken hoe het er op internationaal niveau aan toe gaat.

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Wout Werker van VV Amsterdam via woutwerker@hotmail.com of 06-21698176.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: