Direct door naar content
Gratis rolstoeltrainingen voor jong en oud! afbeelding nieuwsbericht

Gratis rolstoeltrainingen voor jong en oud!

28 mei 2018

Zaterdag 29 september start de eerste van de vijf gratis rolstoeltrainingen. Tijdens deze rolstoeltrainingen oefenen we samen jou rolstoelvaardigheden en maak je elke les kennis met een andere rolstoelsport. Ook jij kunt hier aan meedoen! Geef je snel op, want vol = vol!

Als je in een rolstoel komt te zitten, is dat vaak erg wennen. Veel mensen voelen zich niet helemaal zeker in de rolstoel. Daarom organiseert Sportloket West-Brabant 5 gratis rolstoeltrainingen. 

Vanaf zaterdag 29 september wordt er vijf zaterdagen lang geoefend met als doel meer vertrouwd te raken in en met de rolstoel. Daarnaast wordt er kennisgemaakt met steeds een andere rolstoelsport; van balsport tot rolstoeldans en van duelsport tot rolstoelbadminton. De rolstoeltrainingen vinden plaats in sporthal de Drie Linden, Heisprong 15, Prinsenbeek van 10.30 tot 12.00 uur, op:

  • 29 september
  • 6 oktober
  • 13 oktober
  • 20 oktober
  • 3 november

Vijf zaterdagen van 10.30 tot 12.00 uur gaan we samen aan de slag tijdens deze leuke, leerzame rolstoeltrainingen. Kom je ook? Meld je dan snel aan, door te mailen naar  info@sportloketwestbrabant.nl  of bel naar 076 52 33 555.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×