Direct door naar content
Deskundigheidsbevordering Uniek Sporten Achterhoek afbeelding nieuwsbericht

Deskundigheidsbevordering Uniek Sporten Achterhoek

30 mei 2018

In het kader van de Special Olympics Nationale Spelen 2018, hebben woendag 21 februari en dinsdag 6 maart jl. twee ‘Inspiratiesessies Uniek Sporten’ voor bestuurders plaatsgevonden. Tijdens deze sessies stond kennis delen rond Uniek Sporten en horen wat er leeft binnen verenigingen, sportaanbieders en gemeenten centraal. 
Op 25 juni wordt hier een vervolg aan gegeven. Uit de uitkomsten van de vorige sessies wordt er een passend scholingsprogramma aangeboden. 
Op deze avond zal onder andere MEE Oost een training ‘(H)erkennen van en omgaan met mensen met een beperking’ verzorgen. 
Graag nodig ik u hierbij uit voor de vervolgsessie ‘Deskundigheidsbevordering Uniek Sporten’ op maandag 25 juni van 19.00 tot 21.30 uur bij het Graafschap College, Houtmolenstraat 9 in Doetinchem.

U kunt zich aanmelden voor deze vervolgsessie op maandag 25 juni door een e-mail te sturen naar: j.esman@graafschapcollege.nl
Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden, dus graag tot dan!

Met sportieve groet,

Mede namens Alexander Tempels (Achterhoek in Beweging), Ap te Winkel (Graafschap College) en Astrid ten Holder (MEE Oost),

Boudewijn Inja

Brichbouw Sportondersteuning  

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Aangepast judo is weer mogelijk!

Filmtip: ‘In Front of the class’

Eerste Paralympische game komt eraan!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×