Direct door naar content
Dance for Health: dansen voor mensen met reuma, parkinson en MS afbeelding nieuwsbericht

Dance for Health: dansen voor mensen met reuma, parkinson en MS

31 mei 2018

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is? Dance for Health brengt mensen in beweging.Parkinson, Reuma en MS kunnen het gevoel van contact met je lichaam verstoren. Veel gangbare bewegingen zoals lopen, schrijven, iets vastpakken, die de meeste mensen als vanzelfsprekend ervaren, worden moeilijker en dat heeft grote invloed in het dagelijks leven.

De Dance for Health programma’s combineren kennis en specifieke ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. Door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht werk je aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken. Daardoor ga je je energieker, fitter en beter voelen.

In samenwerking met Uithoorn voor Elkaar en Het Hoge Heem start Dance for Health op woensdag 20 juni met een eerste tien lessenreeks in Uithoorn. Deze lessen zullen plaatsvinden in het Huis van de Buurt (Het Hoge Heem) elke woensdag van 10.15 tot 11.45 uur. De eerste tien lessen eindigen op woensdag 22 augustus. Bij een succesvolle eerste reeks zal het programma met tien lessen worden verlengd. Hierna zal de activiteit (bij voldoende aanmeldingen) doorgang vinden en kunt u een abonnement afnemen bij Dance for Health zelf. De lessen zullen op dezelfde locatie worden doorgezet. Om u te laten wennen aan de prijs van een abonnement bij Dance for Health worden de kosten langzaam maar zeker omhoog gebracht van €35,- voor de eerste reeks naar €50,- voor de tweede tien lessenreeks.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de eerste reeks? Neem dan contact op met Sharlon Gardeniers via 06-16464870 of sharlon@videt-uithoorn.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Lisa Bunschoten pakt tweede WK-goud!

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid