Direct door naar content
Waterpolo voor kinderen t/m 16 jaar afbeelding nieuwsbericht

Waterpolo voor kinderen t/m 16 jaar

04 juni 2018

ZPC de Reuring, de zwem- en waterpolovereniging in Noord Scharwoude, gaat een try out organiseren voor gehandicapten. In eerste instantie willen wij ons richten op kinderen tot en met 16 jaar, met een geestelijke of lichamelijke beperking. Dit gaat plaatsvinden op 3 en 17 juni 2018 in zwembad Duikerdel aan de Oostelijke Randweg 15, 1723LH Noord Scharwoude. Het omkleden kan vanaf 15.45 uur, wij starten om 16.00 uur en stoppen om 17.00 uur op beide dagen. Wij willen aandacht geven aan het zwemmen, spelen met de bal (basis waterpolo) en spelletjes in het water. Bij voldoende interesse en enthousiasme willen we vanaf september 2018 regelmatig dit G(ewoon) zwemmen organiseren. En wellicht voor meerdere leeftijdsgroepen.

Heeft u interesse om mee te doen, geef u dan op bij waterpolo@zpcdereuring.nl onder vermelding van 3 of 17 juni (of beide data), de naam, leeftijd van het kind en het telefoonnummer van de ouder/begeleider.

Wat wel belangrijk is om te weten: wij hebben geen lift in het zwembad, wel een trap, dus de deelnemer moet zelf in en uit het water kunnen komen.

Na afloop kunnen de deelnemers limonade drinken in ons clubhuis. Begeleiders/ouders kunnen kijken aan de badrand maar zijn ook van harte welkom in ons clubhuis.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: