Direct door naar content
10 juni rolstoelbasketbal op de Goudse Markt in Gouda afbeelding nieuwsbericht

10 juni rolstoelbasketbal op de Goudse Markt in Gouda

05 juni 2018

Van vrijdag 8 t/m maandag 11 juni wordt de Goudse Markt weer vier dagen omgetoverd tot een zomers stadsstrand met prachtige beachvolley-velden! Een weekend vol toernooien en uiteenlopende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Natuurlijk is er voor ons een stuk zonder zand om te kunnen rolstoelbasketballen. 

Datum: zondag 10 juni
Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur

Wat zijn de Generation Games? Heel simpel: een superleuk sportevenement voor alle generaties!

Iedereen kan meedoen, je leeftijd of hoe fit je bent of een handicap heb maakt niet uit. Het draait om samen met verschillende generaties plezier beleven aan sport en spel. In een team zitten minimaal 2 generaties, 3 generaties is nóg leuker (kind, ouder, grootouder bijvoorbeeld). De teams doen mee aan verschillende sporten en spellen, en zetten als team een score neer. Het gaat niet om het winnen, maar vooral om het samenwerken, om het van elkaar leren, om teamwork! ‘Iedereen doet mee!’ is het uitgangspunt!

Bewegen is leuk en gezond! En nog leuker als je het samen kunt doen! Dit evenement is daarom voor alle mensen uit Gouda en omstreken, voor mensen van alle leeftijden.

Dit gaat voor ons alleen door bij droog weer!!!

Wij hopen jouw ook te mogen treffen op deze zondag. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: