Direct door naar content
Lever je sportmoment aan! afbeelding nieuwsbericht

Lever je sportmoment aan!

12 juni 2018

Geniet jij ook zo van aangepast sporten? En wil jij ons helpen om dat in beeld te brengen tijdens het Gelders jaar van het aangepast sporten? Stuur dan jouw sportmoment naar ons toe! We zijn op zoek naar leuke foto’s van tijdens een training, activiteit of wedstrijd. Elke sport willen we laten zien! Van een ‘gewoon’ sportief moment tot een bijzonder evenement. Van toprolstoelbasketbal tot de lokale wandelgroep. Ook een gekke foto (zie deze) vinden we leuk. We horen graag wie er op de foto staan en wat er gebeurt. Wij plaatsen het bericht dan op de pagina waar we mooie sportmomenten van 2018 laten zien.

Wat we nodig hebben:

  • Een scherpe foto (liefst een liggende foto), waar de personen toestemming voor hebben gegeven
  • Een klein tekstje (wie staan er op de foto, welke sport of activiteit doen ze, wanneer was het, wat is er zo leuk aan?). Wij schrijven op basis daarvan een berichtje.
  • Bijzonder of uniek: we horen graag als er iets leuks te melden is! Bijvoorbeeld een record dat is gehaald of de start van een uniek evenement. Je kunt ons ook een persbericht sturen of een link waar meer informatie staat.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: