Direct door naar content
Uniek Wandelen wordt Unieke Ontmoeting afbeelding nieuwsbericht

Uniek Wandelen wordt Unieke Ontmoeting

13 juni 2018

Na de zeer succesvolle eerste editie van 2017 presenteert Vierdaagsefeesten wederom de sportieve activiteit Uniek Wandelen! Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom wordt er dit jaar een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen betrokken zodat – naast het sportieve element - ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 19 juli 2018. Met deze bijzondere wandeling wordt er aandacht gegenereerd voor participatie van mensen met een (verstandelijke) beperking in de maatschappij. Er wordt samen gewandeld met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

De 5 kilometer lange wandeltocht start op Kelfkensbos en loopt via de Waalbrug richting het Stadseiland naar de Snelbinder, de Waalkade en de Voerweg. In stijl wordt er gefinisht op Kelfkensbos, met uiteraard gladiolen en medailles. Wandel mee!

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 19 juli 2018 en is vrij toegankelijk. De wandeling start om 13.30 uur op Kelfkensbos. Geef je nu op samen met je begeleider, maatje of familielid. Inschrijven voor deelname kan direct via deze link. Er geldt een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: