Direct door naar content
1e G-voetbaltoernooi Rheden groot succes!  afbeelding nieuwsbericht

1e G-voetbaltoernooi Rheden groot succes!

14 juni 2018

Zaterdag 9 juni 2018 was het dan zover: De eerste editie van het G-voetbaltoernooi bij Sc Rheden. De opbrengst van het toernooi gaat naar het Fonds Gehandicaptensport. Dit toernooi namen er zes enthousiaste teams deel: Vv Vorden, Vv DCS, Eendracht Arnhem (met twee elftallen), Vv WWNA en Sc Rheden.

Om 11.00 uur kwamen de deelnemers door de poorten van het sportpark “IJsselzicht” van Sc Rheden. Na het melden bij de toernooiorganisatie werden de spelers direct doorverwezen naar de kleedkamers en kon er gespeeld worden. Na de eerste vier ronden was het pauze. Door medewerking van verschillende sponsoren is er een lunch gerealiseerd met brood, fruit en drinken. Het was een gezellige lunch, waar alle teams bij elkaar zaten, er gekletst werd over voetbal en iedereen uiteindelijk klaar was om de laatste vijf rondes te doorstaan in de warmte.

Door de voorspelde warmte is er rekening gehouden met een rust tijdens de wedstrijden. Hierin hadden de teams even de tijd om water te drinken. Dit werd door de teams als erg prettig beschouwd. Uiteindelijk sloegen alle deelnemers zich door de warmte heen en hebben alle teams het speelschema doorlopen. 

Het werd tijd voor de prijsuitreiking! Het team Eendracht Arnhem 1 was erg sterk deze dag en wist alle wedstrijden overtuigend te winnen. Daarmee waren zij de verdiende winnaar! Ieder elftal ontving een beker en iedere beker werd ontvangen met applaus en blije gezichten.

Er kan geconcludeerd worden dat deze eerste editie van het G-voetbaltoernooi bij Sc Rheden een succes was en dat het niet bij een eenmalig evenement blijft! Sc Rheden en de organisatie gaan door met dit evenement en zij willen dit jaarlijks terug laten komen als een gezellige en leuke afsluiting van het voetbalseizoen. Daarin wil de organisatie graag zien dat het aantal deelnemende teams toeneemt, de opbrengst voor het Fonds Gehandicaptensport stijgt en dat het G-voetbaltoernooi bij Sc Rheden zich ontwikkelt tot een toernooi van formaat!

De donatie voor het Fonds Gehandicaptensport bedraagt dit jaar ruim €500 en daar is de organisatie erg trots op! Dit resultaat kon natuurlijk niet gerealiseerd worden door de sponsoren, de deelnemers en de bezoekers. Bedankt daarvoor!

Eind 2018 worden de uitnodigingen verstuurd voor de tweede editie van het G-voetbaltoernooi bij Sc Rheden. Hopelijk tot dan!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: