Direct door naar content
De vierde editie van de Special Obstacle Run zaterdag 6 oktober 2018 afbeelding nieuwsbericht

De vierde editie van de Special Obstacle Run zaterdag 6 oktober 2018

21 juni 2018

De Special Obstacle Run is speciaal voor kinderen, volwassenen en ouderen met een lichte fysieke beperking, een verstandelijke beperking en/of andere mogelijke beperkingen waardoor zij niet snel mee zullen doen aan de bestaande mudruns. Het parcours is even uitdagend als een andere mudrun. De start groepen zijn echter veel kleiner, het parcours is in te korten en indien de deelnemer niet over de hindernis wilt dan kan men er langs. Naast de vele begeleiders die meelopen staan er ook veel vrijwilligers op de kant die hulp kunnen inroepen.

Doel: alle deelnemers verleggen hun grenzen en komen met een trotse glimlach over de finish (krijgen een mooie medaille) en hebben hierdoor een onvergetelijke dag. Ook alle vrijwilligers gaan met een voldaan en blij gevoel naar huis.

Op onze website www.griftensteinenzorg.nl vind je alle benodigde informatie en het inschrijfformulier. Je kunt ons ook helpen door je op 6 oktober in te zetten als vrijwilliger. Via onze facebook pagina Griftenstein & Zorg houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×