Direct door naar content
Ondanks 25 graden, toch lekker skiën! afbeelding nieuwsbericht

Ondanks 25 graden, toch lekker skiën!

21 juni 2018

Afgelopen zaterdag stond er voor de Special Heroes een spannende activiteit op het programma: skiën bij Skidôme Rucphen! Terwijl buiten de zon scheen trokken de skiërs hun winterjassen aan en bonden ze de ski’s onder.

Nadat instructeurs Hein en Sven uitleg hadden gegeven over de ski’s kon er geoefend worden op de kleine piste. Eerst ging iedereen met behulp van een bezem en instructeur naar beneden, maar later ook helemaal alleen! Remmen, glijden, sturen en draaien; het werd allemaal geoefend. De les werd afgesloten met een afdaling van de hoge piste en er moest natuurlijk nog éven worden gesleed.

Vervolg: zitskiën
Op 8 september duiken we weer de sneeuw in. Dit keer met zitskiërs! Onder professionele begeleiding kunnen ook mensen die rolstoel gebonden zijn, zo kennis maken deze toffe wintersport. Deze activiteit zit al vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Meer informatie
Wil je ook een keer skiën, of vaker een les volgen? Dat kan. Op www.skidome.nl kun je meer informatie vinden. Heb je andere (sport) vragen? Mail dan gerust de sportcoach: a.van.der.linden@breda-actief.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!