Direct door naar content
Vakantie in Gelderland? Kom naar deze sportevenementen! afbeelding nieuwsbericht

Vakantie in Gelderland? Kom naar deze sportevenementen!

05 juli 2018

Vier jij vakantie in eigen land? In juli en augustus zijn er diverse leuke evenementen in Gelderland voor aangepast sporten. Kom je aanmoedigen of meedoen? De vakantie start met een fantastisch evenement op zondag 15 juli in theater Musis: het WK zitvolleybal. Ook begint de Windmill Cup in Oosterbeek die week. Bij de Oosterbeekse tennisvereniging strijden de beste tennissers ter wereld onder 14 jaar met elkaar en is er een Grade A-toernooi voor rolstoeltennissers onder 19 jaar. Voor sporters met een beperking is er van alles te doen. Je kunt zelf komen tennissen bij de clinics die in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation worden gegeven. Of misschien wil je wel een padel-clinic proberen?

Vierdaagse en mountainbiken
En wat dacht je van de Vierdaagse in Nijmegen? Het meedoen aan de 30, 40 of 50 kilometer is voor een kleine groep weggelegd, maar je kunt wel meegaan met de gratis wandeling van Uniek Wandelen. Een tocht van 5 kilometer op donderdag 19 juli om 13.30 uur op Kelfkensbos. Dit is onderdeel van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Geef je snel op samen met je begeleider, maatje of familielid! En hou je van mountainbike dan is het NK Mountainbike Cross Country in Apeldoorn op 21 en 22 juli wat voor jou. Je kunt gaan kijken, of meedoen in de G-klasse. Fijne en sportieve vakantie!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: