Direct door naar content
Clinic Roeien in Hilversum afbeelding nieuwsbericht

Clinic Roeien in Hilversum

09 juli 2018

Op donderdag 6 september tussen 14:00 en 17:00 uur organiseert Team Sportservice ’t Gooi in samenwerking met HRV Cornelis Tromp in Hilversum en Merem een clinic roeien voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening.

Bij HRV Cornelis Tromp is iedereen welkom om de roeisport te komen beoefenen. De roeivereniging is goed bereikbaar, zo zijn er speciale parkeerplekken direct naast de ingang, duidelijke zichtlijnen voor slechtzienden, geen drempels en stoepjes en opritjes waar dat niet nodig is. Daarnaast is er een rolstoeltoilet en een speciale kleedkamer. Ook de soos is goed bereikbaar. De roeivereniging beschikt over een aantal speciale boten voor het aangepast roeien en voor het instappen is er een instapbeugel, een instaptrap of een glijplank én een tillift.

Het programma van de clinic ziet er als volgt uit: De middag start met een welkomstwoordje vanuit de vereniging en koffie/thee. Daarna zal er een korte rondleiding over het terrein volgen hierbij wordt uitleg gegeven over het roeien en de verschillende boten en mogelijkheden. Hierna zal er samen geroeid worden in de haven en op het kanaal. We sluiten af met koffie, thee en appelgebak. De clinic is rond 17:00 uur weer afgelopen.

Wil je het roeien graag eens uitproberen? Neem dan deel aan de clinic op donderdagmiddag 6 september! Voorwaarden voor de clinic zijn: Goed kunnen zwemmen, geen epilepsieklachten hebben en tenminste 1.55 meter lang zijn . Het is handig om gemakkelijk zittende sportieve kleding aan te trekken (zonder open zakken in jas of sweater) en geen zware schoenen. De kosten zijn €7,50 per deelnemer. Interesse? Meld je dan voor 30 augustus aan via hetgooi@teamsportservice.nl. Doe dit snel want vol is vol!  Wil je meer weten over aangepast roeien en de roeivereniging? Kijk dan op www.ctromp.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: