Direct door naar content
Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op een loopmaatje? afbeelding nieuwsbericht

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op een loopmaatje?

23 juli 2018

In Nederland zijn 350.000 mensen blind of slechtziend. Speciaal voor hen zetten we ons beste beentje voor tijdens een uniek loopevenement: The Blind Run.

De uitdaging: In anderhalf uur zoveel mogelijk rondjes van een kilometer (hard)lopen als duo. Eén van jullie is geblinddoekt. De ander kan wél zien. Verbonden door een band doe je samen mee aan dit unieke loopevenement. Samen hardlopen om geld in te zamelen voor blinde mensen. Een onvergetelijke ervaring!

Het doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor belangrijke sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Want sporten is gezond én leuk. Je verlegt je eigen grenzen, komt in contact met andere jongeren en viert mooie successen. Samen met Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind willen we multisportdagen en clinics mogelijk maken. Dus met elke meter die jij loopt, geven we meer blinde en slechtziende jongeren de kans om in beweging te komen!

“Het eerste rondje was ontzettend eng, maar daarna vooral heel bijzonder om te doen! Je moet écht op elkaar vertrouwen, dan lukt het zeker…” – Susan, deelnemer Blind Run

Waar en wanneer
Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Locatie: Het terrein van Bartiméus in Zeist
Tijd: 11.30 – 13.00 uur
 

Deelname is gratis!
Omdat we dit jaar ons 5-jarig jubileum vieren is deelname gratis, zodat iedereen mee kan doen! Schrijf je dus meteen samen met jouw loopmaatje in via de website van The Blind Run.
 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!