Direct door naar content
Obstacle Run en Paardensport voor Unieke Sporters  afbeelding nieuwsbericht

Obstacle Run en Paardensport voor Unieke Sporters

07 augustus 2018

Van 7 t/m 16 september 2018 zal de eerste editie van het evenement ‘Brabant Outdoor Trials’ plaatsvinden op recreatiegebied de Geffense Plas in Oss. Brabant Outdoor Trials is een combinatie van een Obstacle Run en Eventing. Eventing wordt ook wel de triathlon van de paardensport genoemd.  

Op 7 en 8 september kunnen liefhebbers zich wagen aan 20 - 30 hindernissen in de vorm van een Obstacle Run. Tijdens de Family Run krijgen unieke sporters de mogelijkheid om deel te nemen aan het parcours. De hindernissen kunnen altijd eventueel met enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Inschrijven of meer informatie rondom het parcours en de hindernissen? Neem dan contact op met Justin Hendriks of Wendy Nederkoorn via noordoostbrabant@unieksporten.nl of bel naar 0412-631039. 

De Eventing wedstrijd, van 13 t/m 16 september, bestaat uit drie onderdelen: een dressuurproef, een springparcours en de crossproef, waarbij de crossproef het hoogtepunt is. Hiervoor worden diverse hindernissen gebouwd van materialen als boomstammen, houtstapels, op- en afsprongen en waterpartijen. Zo’n 600 nationale en internationale ruiters komen naar Oss om deel te nemen aan dit sportevenement. Naast deze wedstrijd zal er een side-event worden georganiseerd waar unieke aanbieders en sporters o.a. door middel van demo's de sportmogelijkheden op paard voor mensen met een beperking showen. 

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.brabantoutdoortrials.nl.  

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!