Direct door naar content
CZ Tilburg Ten Miles: TTM4YOU! afbeelding nieuwsbericht

CZ Tilburg Ten Miles: TTM4YOU!

16 augustus 2018

TTM4YOU

Zondag 2 sept - vanaf 11.00 uur

TTM4YOU is voor deelnemers die 'aangepast' mee willen doen aan een nieuw onderdeel dat op het 5 km parcours wordt gehouden. Onder het motto 'Doe de CZ Tilburg Ten Miles anders' kun je rollend, rijdend op lopend meedoen. De TTM4YOU is voor de deelnemer die, om welke reden dan ook, niet mee kan doen aan de bestaande 5km Cityrun. De enige beperking die wij opwerpen is dat je in de groep een vast tempo loopt, rijdt of rolt, namelijk 6km/u of 10 km/u, sneller is niet toegestaan. Er is dus veel mogelijk.

Beide groepen worden begeleid: door voorlopers die het tempo vasthouden, maar ook door de EHBO en fietsers. De eerste groep start om 11.00 uur en loopt, rijdt of rolt in een tempo van 6 km per uur. De tweede groep start om 11.20 uur en loopt, rijdt of rolt in een tempo van 10 km per uur. Beide groepen finishen gelijktijdig om 11.50 uur. Vaststaat is dat we voor een sfeervolle entourage zullen zorgen zoals dat de gewoonte is bij de CZ Tilburg Ten Miles!

Deelnemers aan de TTM4YOU ontvangen 2 startnummers, één voor jezelf en één voor je eventuele buddy. Wil je meedoen met een groep? Neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier.

Inschrijfkosten: € 15,00

INSCHRIJVEN

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: