Direct door naar content
Tennisevenement "De rollende Ronde Vener" op zaterdag 8 september afbeelding nieuwsbericht

Tennisevenement "De rollende Ronde Vener" op zaterdag 8 september

20 augustus 2018

Tennisevenement “De rollende Ronde Vener” op 8 september van 15.00 uur-17.30 uur bij Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht.

Het is sinds kort mogelijk om te rolstoeltennissen bij tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht.
Het tennispark en de banen zijn toegankelijk voor rolstoeltennissers.
Om deze sport voor iedereen toegankelijk te maken en meer bekendheid aan het rolstoeltennis  willen geven organiseert de tennisvereniging het evenement “De rollende Ronde Vener”, een evenement voor volwassenen en kinderen.
Je kunt deze middag het rolstoeltennis zelf uitproberen. Er zijn deze middag tennisrolstoelen beschikbaar voor volwassenen en kinderen. Tennisleraren van o.a. Only Friends te Amsterdam en CTO zijn aanwezig om je te begeleiden bij het rolstoeltennis. Tevens zullen er rolstoeltennissers op de banen zijn om je te begeleiden en om vragen over deze sport te beantwoorden.
Het rolstoeltennis is geschikt voor mensen die niet meer staand kunnen tennissen door een langdurige of blijvende fysieke beperking. Je hoeft dus niet rolstoel gebonden te zijn om deze sport te beoefenen. Als er voldoende ruimte deze middag is en je hebt geen beperking dan mag je ook meedoen aan dit evenement. Dit om eens te ervaren en wat het verschil is tussen het staande tennis en rolstoeltennis.
Om overzicht te houden over deze leuke middag is het verzoek om je van tevoren op te geven. Dus lijkt het je leuk om mee te doen aan dit evenement geef je dan op via de website van Tennisvereniging de Ronde Vener of via één van onderstaande e-mail adressen.

Deelname is gratis.  
Bij vragen over dit tennisevenement en of toegankelijkheid en parkeren kun je bellen met Miranda Kooijman 0297-274457. Bij geen gehoor antwoordapparaat inspreken dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen.
Opgeven per mail: rolstoeltennisderondevenen@gmail.com of via rolstoeltennis@tvdrv.nl.
Meer informatie over tennisvereniging De Ronde Vener vindt u op: www.tvdrv.nl
Adres: Dr. van de Haarlaan 1, 3641 JW  te Mijdrecht.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×