Direct door naar content
Officële aftrap Racerunning in Amstelveen op 6 september afbeelding nieuwsbericht

Officële aftrap Racerunning in Amstelveen op 6 september

29 augustus 2018

Vorig jaar heeft atletiekvereniging AV Startbaan een pilot Racerunning afgerond. Zowel de vereniging als de sporters zijn erg enthousiast en AV Startbaan gaat door met dit mooie aanbod. Racerunning is een sport voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking, die graag actief willen zijn op de atletiekbaan. Door middel van een hulpmiddel, de racerunner, kunnen ze zelfstandig de baan over. 

Sinds maart van dit jaar is Racerunning een vast onderdeel van de vereniging. Wekelijks staan enthousiaste trainers klaar om de deelnemers te begeleiden. Nu de zomer ten einde is gaat het aanbod weer van start. Op 6 september is in Amstelveen de officiele aftrap. Wethouder Rob Ellermeijer is aanwezig om de opening te verrichten. 

Racerunning uitproberen?
AV Startbaan is in het bezit van 3 Racerunners in verschillende maten. Deze loophulpmiddelen kunnen gebruikt worden door deelnemers die deze sport een keer willen uitproberen. Geinteresseerd? Neem dan contact op met ons of meld je direct bij de vereniging. Naast Amstelveen is Racerunning ook mogelijk in Hoofddorp. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: