Direct door naar content
Samen wandelen, samen delen afbeelding nieuwsbericht

Samen wandelen, samen delen

05 september 2018

Stichting Philia is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. Zij hebben onder andere een succesvolle lunchroom in Nieuw-Vennep (project BioSoepi), waar professionals en talenten met een beperking actief zijn in de keuken. Naast dit smaakvolle project hebben ze ook een sportieve wandelgroep.

Heb jij een (lichte) beperking en ben je op zoek naar nieuwe contacten en vriendschappen? Meld je dan aan voor deze wandelgroep. Want wat is er nou leuker dan je weekend starten met een gezellige wandeling met een groep mensen die net als jij tussen wal en schip vallen. Om de week op zaterdagochtend organiseert Stichting Philia vanaf 10.30 uur een mooie, maar vooral gezellige wandeltocht door de Haarlemmermeer. De wandelroutes zijn tussen de 5 en 10 kilometer lang. Geef je van tevoren op via info@StichtingPhilia.nl, dan hoor je waar ze gaan starten (Nieuw-Vennep of Hoofddorp).

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: