Direct door naar content
Aanbieders let op! Monitoring unieke sporters komt er weer aan... afbeelding nieuwsbericht

Aanbieders let op! Monitoring unieke sporters komt er weer aan...

06 september 2018

Beste unieke sportaanbieders Noordoost Brabant, 

Afgelopen jaar hebben we u bevraagd voor de registratietool ‘Sporten en bewegen met een beperking’. Hartelijk dank voor uw medewerking. Afgelopen jaar zijn 15.000 sporters geregistreerd. Na één jaar zijn we benieuwd waar we staan. Daarom willen we u vragen de sporters met en beperking of chronische aandoening die het afgelopen jaar bij u zijn gestart in te vullen in de monitor. De monitor vindt u hier. Dit jaar zullen we de monitoring ook uit gaan zetten bij de bekende zorgaanbieders zoals fysiotherapeuten, beweeggroepen in het ziekenhuis, etc.

Meer informatie over Uniek Sporten Brabant vindt u hier. Hebt u vragen over het invoeren van de gegevens, of wilt u meer weten over de monitoring? Met al uw vragen kunt u bij mij terecht. Hieronder vindt u mijn gegevens.

Namens Justin Hendriks Sportloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant wil ik u alvast hartelijk bedanken!
E-mail: justin@sport-expertise-centrum.nl

Ps. Heeft u de website van Uniek Sporten Brabant al gezien? Daar zijn wij als sportloket ook te vinden! www.unieksportenbrabant.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: