Direct door naar content
Wie zit er in mijn (Uniek Sporten) netwerk?  afbeelding nieuwsbericht

Wie zit er in mijn (Uniek Sporten) netwerk?

06 september 2018

Om antwoord te krijgen op de bovenstaande vraag gaat Uniek Sporten Noordoost Brabant zich de komende weken in samenwerking Louter helder bezig houden met het ontwikkelen van een netwerkanalyse. 

Doel: Ontwikkelen van ‘startkaart’ van het samenwerkingsecosysteem rond Uniek Sporten waarin vraag en aanbod naar de diensten van de organisaties samenkomen. Deze startkaart kan vanuit verschillende perspectieven worden bekeken en gebruikt worden in een proces van discussie en analyse (“sensemaking”) om te komen tot issues, prioriteiten en actiepunten met draagvlak. 

Alle relaties die bij het loket bekend zijn zullen een plek krijgen op deze kaart, denk hierbij aan de gemeenten, sportcoaches, beweegaanbieders, zorginstellingen etc. Mocht u specifieke vragen hebben over deze netwerkkaart kunt u contact opnemen met regiocoordinator Uniek Sporten Noordoost Brabant, Justin Hendriks. Dit kunt u doen via noordoostbrabant@unieksporten.nl of telefonisch via 0412-631039

Uiteraard zal zodra de kaart compleet is deze in de eerstvolgende nieuwsbrief met u worden gedeeld! Wordt vervolgt... 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: