Direct door naar content
Sporten en bewegen bij Siza Fitlife afbeelding nieuwsbericht

Sporten en bewegen bij Siza Fitlife

07 september 2018

Je eigen leven leiden. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Siza ondersteunt je bij het organiseren van jouw leven. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunt doen in de samenleving. Siza is er waar en wanneer jij dat nodig hebt.   

"Wij zijn Siza, hoe kunnen we je helpen?"

Voor wie is Fitlife?
Fitlife is een bewegingscentrum voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Aangepast sporten en bewegen staat centraal. 

Je krijgt begeleiding van een bewegingsagoog en/of een fysiotherapeut. Bij sporten en bewegen kan je denken aan (fysio)fitness, sport- en spelactiviteiten, een loopgroep, wandelgroep of circuittraining. En in de fietsgroep kan je op een motomed. Dit is een fiets met trapondersteuning, waarop je met je armen of benen kunt fietsen. De motomed is geschikt voor mensen met of zonder rolstoel. Daarnaast kan je individueel of in groepsverband sporten op locatie. Dan komen we met onze koffer vol bewegings materialen naar je toe.

“Bij Fitlife word ik in mijn waarde gelaten, geprikkeld en gestimuleerd om te blijven bewegen.” 

Werkwijze
Bij Fitlife werk je aan een persoonlijk doel dat je samen met je bewegingsagoog of fysiotherapeut hebt vastgesteld in een trainingsschema. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Denk hierbij aan het verbeteren of behouden van spierkracht, conditie, of het soepel houden van gewrichten. Ook afvallen of op een plezierige en veilige manier bewegen kan een doel zijn.

Team
Het team bestaat uit vier bewegingsagogen. Zij zijn je aanspreekpunt. De bewegingsagogen werken samen met fysiotherapeuten en andere behandelaars. 

Bereikbaarheid
Het beweegcentrum ligt op het terrein van Het Dorp in Arnhem (Scheerderweg 1, 6813 DW Arnhem) en is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De locatie is prima bereikbaar. Er is een bushalte dichtbij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten
Bij Fitlife kun je komen bewegen met een dagbestedingsindicatie. Als je deze niet hebt is het mogelijk om een abonnement te kopen voor €30,- per maand. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de Gelrepas waardoor je 50% korting krijgt op het abonnement.

Lijkt het je leuk of heb je nog vragen? Meld je dan aan of neem contact op!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: