Direct door naar content
Eerste officiële rolstoelhandbaltraining bij HV Foreholte goed ontvangen afbeelding nieuwsbericht

Eerste officiële rolstoelhandbaltraining bij HV Foreholte goed ontvangen

10 september 2018

Vanaf seizoen 2018-2019 heeft HV Foreholte er een nieuw handbalteam bij. Dat is er niet zomaar eentje, namelijk een rolstoelhandbalteam! Op basis van een 4-tal initiatiefnemers heeft afgelopen vrijdag 31 augustus de eerste rolstoelhandbaltraining plaatsgevonden in Sporthal De Tulp in Voorhout.

Dit is ook de uitvalsbasis van handbalvereniging Foreholte. Een groeiende club die niet alleen in aantallen aan het groeien is, maar vanaf nu ook in diversiteit een toonaangevende club is in de Duin- en Bollenstreek. Er wordt iedere vrijdag onder leiding van een trainer fanatiek getraind met een hoop plezier. Gezamenlijk bewegen voor jong en oud in een rolstoel staat voorop en het doel is om in de loop van het seizoen mee te gaan doen aan de landelijke rolstoelhandbalcompetitie. Maar het werven van leden stopt nog lang niet nu we gestart zijn met trainen. Ben je fysiek niet in staat om mee te doen aan regulier handbal of een andere sport maar wil je wel weer graag gaan sporten? Dit is je uitgelezen mogelijkheid om te starten in een gloednieuw rolstoelhandbalteam!

Ook meedoen?
Stuur een mail naar rolstoelhandbal@hvforeholte.nl of stuur een berichtje naar Danielle Damen (0622957003) om je aan te melden om een proeftraining mee te draaien. Het is geheel vrijblijvend en we zien je graag een keer verschijnen om ons team te komen versterken. Want samen sta je sterk!

Wat: Rolstoelhandbalteam HV Foreholte

Wanneer: vrijdagmiddag 17:30-19:00

Hoe: rolstoelhandbal@hvforeholte.nl of 0622957003

Wat mee te brengen: een goed humeur, sportieve kleding


Wellicht tot snel!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: