Direct door naar content
Uniek Sporten Dag Veldhoven afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Dag Veldhoven

11 september 2018

Op zaterdag 22 september organiseert de gemeente Veldhoven en de Brede School Veldhoven in samenwerking met met de vele Veldhovense sportverenigingen de jaarlijkse sportmarkt in het Citycentrum. Bezoekers, jong en oud, kunnen tussen 13.00 uur en 16.00 uur op de sportmarkt ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Veldhoven. Ook op het gebied van aangepast sporten is er van alles te doen.

Wanneer: zaterdag 22 september 2018

Tijd: 12.30-16.00 u

Waar: Citycentrum (meiveld) te Veldhoven

Wat is er allemaal te doen tijdens de Uniek Sporten dag?
Op de sportmarkt vinden demonstraties, clinics, wedstrijden en informatiestands plaats van meer dan 45 sportverenigingen. Tijdens de sportmarkt kom je meer te weten over de sportmogelijkheden voor inwoners met een beperking en kan je kennismaken met aangepast sporten!

Meer weten?
Voor meer informatie over de Uniek Sporten dag kun je terecht bij Roy Frederiks, sportcoördinator van gemeente Veldhoven:
Roy Frederiks 
royfrederiks@bredeschoolveldhoven.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: