Direct door naar content
"Bewegen naar Beter" nu ook in Tilburg afbeelding nieuwsbericht

"Bewegen naar Beter" nu ook in Tilburg

13 september 2018

Sinds kort biedt FysioHolland Tilburg het programma Bewegen naar Beter aan. Chronisch zieke Tilburgers (o.a. met diabetes, COPD of hart- en vaatziekten) krijgen met het programma Bewegen naar Beter extra hulp om hun gezondheidsklachten te lijf te gaan. Het medicijn: beweging en plezier.
Binnen Bewegen naar Beter hebben huisartsen en praktijkondersteuners een centrale rol. Zij beslissen of een patiënt in aanmerking komt voor deelname. Patiënten worden rechtstreeks doorverwezen naar geschikt sportaanbod of krijgen hulp van een sportconsulent en/of een fysiotherapeut. Bewegen naar Beter is een samenwerkingsprogramma tussen het Steunpunt Aangepast Sporten/afdeling Gemeente Tilburg, FysioHolland-JOFIB en huisartsen. Dit met als doel om een persoon binnen 4 maanden van een intensief traject fysiotherapie naar het regulier sport- en beweegaanbod te helpen.

Uw begeleider Yoeri van Assouw (Bewegingstherapeut) beantwoord graag al uw vragen. Neem daarvoor contact op met de FysioHolland-JOFIB praktijk in Tilburg." Dit kan door een email te sturen. Voor meer info over het sport- en beweegaanbod klik hier.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Mariska Beijer: "Zie je handicap als een kracht"

Doe mee aan onderzoek rond sportblessures!

Iedereen verdient gelijke kans op sport!