Direct door naar content
,,Dit was gaaf, ik zou morgen weer willen!” afbeelding nieuwsbericht

,,Dit was gaaf, ik zou morgen weer willen!”

13 september 2018

Afgelopen zaterdag beleefden zo’n 14 deelnemers in Skidome een prachtige zitski-ervaring. Onder begeleiding van skileraren van SHOS kwamen zij stuk voor stuk met een big smile de berg af. De door Breda Actief georganiseerde skiclinic was bedoeld om mensen, ondanks hun lichamelijke en/of verstandelijke beperking, kennis te laten maken met sporten in de sneeuw.

Goed ontvangst
De clinic werd door de deelnemers goed ontvangen en voor velen van hen smaakte deze ervaring naar meer. Door de samenwerking met SHOS  zijn de deelnemers direct met de vereniging in contact gekomen en weten nu alles over de mogelijkheden die de skischool biedt.  

Zoektocht
Een van de familieleden van de deelnemers vertelt dat zij al langere tijd op zoek zijn naar een passende sport. ,,Mijn zoon heeft al verschillende dingen geprobeerd, maar als ik zie hoeveel plezier hij hierin heeft zou het best kunnen dat dit de sport voor hem is die we al een tijdje zoeken. Ook vind ik het erg mooi om te horen dat SHOS ook wintersportvakantie voor het hele gezin begeleidt.”

Ben jij nou ook benieuwd geworden of zit skiën iets voor jou is? Neem dan contact op met Claudia Rens. Je kunt haar bereiken door een mail te sturen naar c.rens@breda-actief.nl of door te bellen naar 076 52 33 555.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Modemerken worden steeds inclusiever

Kom even helemaal tot rust met yoga

Invictus Games komen nu echt dichtbij!