Direct door naar content
Brengbeweging in je zomer! (logo)

Challenges

Uniek Sporten Brabant

De challenge van deze week

1

Maak een foto van je wandeling of fietstocht

Maak voor deze challenge een foto van je eerste wandeling of fietstocht. Dat kan bijvoorbeeld een selfie zijn, een foto van je wandelmaatje of een foto van de omgeving. Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of stuur hem naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op het gezonde sportkookboek ‘Goud op je bord’, een Jeu de Boules set of een Vepa Gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 1 augustus. Vanaf 2 augustus kan je deelnemen aan challenge 2.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sports Media, BrabantSport, VepaGifts, Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

2

Spot een dier

Kijk om je heen en geniet van de omgeving. Er is zoveel moois te zien! Welk bijzonder dier spot jij tijdens je fiets- of wandeltocht? Laat ons weten welk dier jij zag of maak een foto van het dier en deel deze op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op een abonnement op Wandel.nl, het boek 'Het leven, dat is pas topsport' van Sanne van Paassen samen met een routebox of een Vepa Gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 8 augustus. Vanaf 9 augustus kan je deelnemen aan challenge 3.

De prijs voor deze challenge wordt beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, BrabantSport en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

3

Deel wat jij meeneemt op jouw wandel- of fietstocht

Wandelschoenen, een goede fiets, een flesje water of een lunchpakket: wat is voor jou belangrijk om mee te nemen als je gaat wandelen of fietsen? Deel wat jij niet kan missen tijdens jouw wandel- of fietstocht. Maak er een foto van en mail naar info@unieksportenbrabant.nl of deel deze op social media via #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op het kookboek Goud op je bord, het boek Eeuwig op de vlucht of een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 15 augustus. Vanaf 16 augustus kan je deelnemen aan challenge 4. 

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

4

Maak een foto van een zomers plaatje op je route

Zomer in Nederland! Dat is de ene dag een korte broek aan en de andere dag een paraplu mee. De zonneschijn tussen de buien door. Als je goed kijkt, kom je tijdens je wandeling ook deze week vast een aantal zomerse plaatjes tegen op jouw route. Een meertje, bloemen die in bloei staan, een terrasje, de zon die opkomt. Deel het met ons door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of te plaatsen op social media met #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op een abonnement op Wandel.nl, een Jeu de Boules ballenset of een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 22 augustus. Vanaf 23 augustus kan je deelnemen aan challenge 5. 

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en BrabantSport.

De challenge van deze week

5

Deel jouw tip om het wandelen of fietsen nog leuker te maken

Hoe zorg jij dat jouw wandel- of fietstocht leuk blijft? Neem je de hond mee, pak je regelmatig een andere route, heb je een wandel- of fietsmaatje of heb je andere manieren om jouw wandeling of fietstocht nog leuker te maken? Deel het met ons door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of te plaatsen op social media met #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op het kookboek Goud op je bord, het boek Naar de haaien een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 29 augustus. Vanaf 30 augustus kan je deelnemen aan challenge 6. 

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

6

Maak een tekening van je route

Via de apps Ommetje of Strava kan je een tekening van jouw route maken. Wat voor figuur maak jij? Als je deze apps niet hebt, kan je ook je route tekenen met pen en papier. Deel een screenshot van jouw route of foto van jouw tekening met ons door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of te plaatsen op social media met #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op een abonnement op Wandel.nl, het boek Leven, dat is pas topsport samen met een set routekaarten of een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 5 september. Vanaf 6 september kan je deelnemen aan challenge 7. 

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en Routebureau Brabant.

PS. Neem jij al deel aan het USB-team in de Ommetjes-app? Voer de volgende code in je app in: K9HLK.

De challenge van deze week

7

Maak een foto van het mooiste plekje op je route

Op iedere route is wel een mooi of bijzonder plekje te zien! Wat is het mooiste plaatje op jouw route? Het kan vanalles zijn! Een mooi huis of een leuke tuin, een stukje natuur of misschien jouw eigen straat. Maak een foto en deel het met ons door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of te plaatsen op social media met #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op het kookboek Goud op je bord of een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 12 september. Vanaf 13 september kan je deelnemen aan challenge 8. 

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

8

Deel jouw volgende uitdaging

De laatste challenge alweer! Je hebt de hele zomer gewandeld of gefietst. Goed bezig. Wat wordt jouw volgende uitdaging? Ga je deelnemen aan een loopevenement bij jou in de buurt, doe je mee met Your Marathon Challenge, ga je sporten bij een vereniging of neem je contact op met een beweegcoach? Laat het ons weten door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of te plaatsen op social media met #unieksportenbrabant. Door deel te nemen maak je kans op een abonnement op Wandel.nl of een Vepa gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 19 september.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sportsmedia, Vepa en Routebureau Brabant.

DOE MEE AAN DE WEKELIJKSE WANDEL OF FIETS CHALLENGE

Breng beweging in je zomer en doe mee aan onze wekelijkse wandel of fiets challenge! Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je hart- en bloedvaten, het verhoogt je weerstand en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. Bovendien word je er vrolijker van. Wegens het succes van vorig jaar dagen we je ook deze zomer uit om mee te doen aan onze wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Hoe doe je mee aan de challenges?

  • Bekijk elke maandag de nieuwe challenge op deze pagina (de eerste challenge is op 26 juli, de laatste is op 13 september).
  • Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit.
  • Deel het resultaat van jouw challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of door dit te delen op social media met #unieksportenbrabant.
  • En maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van BrabantSport. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Heb je vragen over de challenges, mail dan naar info@unieksportenbrabant.nl

Extra: Neem deel aan het USB-team in de Ommetjes-app

De Ommetjes-app motiveert je om nog vaker een blokje om te lopen. En extra leuk: er is nu een Uniek Sporten Brabant (USB) team waar je je bij aan kan sluiten!

  • Download de Ommetjes-app en maak een account aan (als je dit al hebt gedaan, kan je meedoen met je huidige account).
  • Klik in het menu op ‘Account instellingen’.
  • Klik op ‘Team beheer’.
  • Klik op ‘Team toetreden’.
  • Vul de speciale code van het USB-team in: K9HLK.
  • Start je ommetje!