Direct door naar content
Brengbeweging!

BRENG BEWEGING IN JE ZOMER

De challenge van deze week

1

Maak een foto van je wandeling of fietstocht

Maak voor deze challenge een foto van je eerste wandeling of fietstocht. Dat kan bijvoorbeeld een selfie zijn, een foto van je wandelmaatje of een foto van de omgeving. Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of stuur hem naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op het gezonde sportkookboek ‘Goud op je bord’, een Jeu de Boules set of een Vepa Gift set met o.a. een rugzak, drinkfles en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 1 augustus. Vanaf 2 augustus kan je deelnemen aan challenge 2.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door Arko Sports Media, BrabantSport, VepaGifts, Routebureau Brabant.

DOE MEE AAN DE WEKELIJKSE WANDEL OF FIETS CHALLENGE

Breng beweging in je zomer en doe mee aan onze wekelijkse wandel of fiets challenge! Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je hart- en bloedvaten, het verhoogt je weerstand en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. Bovendien word je er vrolijker van. Wegens het succes van vorig jaar dagen we je ook deze zomer uit om mee te doen aan onze wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Hoe doe je mee aan de challenges?

  • Bekijk elke maandag de nieuwe challenge op deze pagina (de eerste challenge is op 26 juli, de laatste is op 13 september).
  • Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit.
  • Deel het resultaat van jouw challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of door dit te delen op social media met #unieksportenbrabant.
  • En maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van BrabantSport. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Heb je vragen over de challenges, mail dan naar info@unieksportenbrabant.nl

Extra: Neem deel aan het USB-team in de Ommetjes-app

De Ommetjes-app motiveert je om nog vaker een blokje om te lopen. En extra leuk: er is nu een Uniek Sporten Brabant (USB) team waar je je bij aan kan sluiten!

  • Download de Ommetjes-app en maak een account aan (als je dit al hebt gedaan, kan je meedoen met je huidige account).
  • Klik in het menu op ‘Account instellingen’.
  • Klik op ‘Team beheer’.
  • Klik op ‘Team toetreden’.
  • Vul de speciale code van het USB-team in: K9HLK.
  • Start je ommetje!

Initiatief van

Logo Brabant SportLogo provincie Noord-Brabant

Contactgegevens

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×