Direct door naar content
Brengbeweging!

BRENG BEWEGING IN JE ZOMER

De challenge van deze week

1

Startschot: maak een foto van je wandeling of fietstocht

Maak voor deze challenge een foto van je eerste wandeling of fietstocht. Dat kan bijvoorbeeld een selfie zijn, een foto van je wandelmaatje of een foto van de omgeving. Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of stuur hem naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op het gezonde sportkookboek ‘Goud op je bord’, het boek 'Eeuwig op de vlucht' of een set van vier wandelroutekaarten!

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 19 juli. Vanaf 20 juli kan je deelnemen aan challenge 2.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door ArkoSportsmedia en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

2

Kijk om je heen: Spot een dier

Kijk om je heen en geniet van de omgeving. Er is zoveel moois te zien! Welk bijzonder dier spot jij tijdens je fiets- of wandeltocht? Laat ons weten welk dier jij zag of maak een foto van het dier en deel deze op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op twee toegangskaartjes voor de Efteling, een set wandelroutekaarten of een sportpakket van Vepa.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 26 juli. Vanaf 27 juli kan je deelnemen aan challenge 3.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door de Efteling, het Routebureau Brabant en Vepa.

De challenge van deze week

3

Marianne Vos: Ontdek een nieuwe plek

Zondag 26 juli zou Marianne Vos meedoen aan de Olympische Spelen in Tokyo. Dat ging helaas niet door. Ze pakt alsnog graag de fiets natuurlijk! Liefst om nieuwe plekken te ontdekken. Ontdek daarom deze week een nieuwe plek bij jou in de buurt. Laat ons weten welke nieuwe plek jij hebt ontdekt door een foto te delen op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op één van de routeboxen (Van Gogh Routebox, Liberation Fietsroutebox, Zuiderwaterliniebox).

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 2 augustus. Vanaf 3 augustus kan je deelnemen aan challenge 4.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door het Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

4

Ga vooruit: Deel het aantal km of stappen

Als je regelmatig wandelt of fietst, ga je vooruit. Letterlijk en figuurlijk. Je ontdekt de omgeving en je werkt aan je conditie! Maak deze week een foto van je wandeling of fietstocht en deel het aantal kilometer dat je hebt gefietst of gelopen óf het aantal stappen dat je hebt gezet met ons. Deel het op social media via #unieksportenbrabant of mail de foto en het aantal km of aantal stappen naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op één van deze leuke prijzen: het gezonde kookboek Goud op je bord, een set wandelroutekaarten of een sportpakket van Vepa.

P.S. Het maakt niet uit hoe veel kilometer je wandelt of fietst om kans te maken op de prijzen. Alle deelnemers maken evenveel kans!

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 9 augustus. Vanaf 10 augustus kan je deelnemen aan challenge 5.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door de ArkoSportsmedia, het Routebureau Brabant en Vepa.

De challenge van deze week

5

Uniek Sporten Brabant: Spot de letter U, S of B

Kijk goed om je heen tijdens je wandeling of fietstocht deze week! Spot één van de letters U, S, of B (Uniek Sporten Brabant) in het landschap en maak hier een foto van. Wees creatief en kijk goed (of zet bijvoorbeeld zelf iets in scène: in de natuur vind je vanalles om de letters mee te maken)! Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op een Uniek Sporten Brabant sportpakket met o.a. een tasje, bidon, reflectieband en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 16 augustus. Vanaf 17 augustus kan je deelnemen aan challenge 6.

DOE MEE AAN DE WEKELIJKSE WANDEL OF FIETS CHALLENGE

Breng beweging in je zomer en doe mee aan onze wekelijkse wandel of fiets challenge! Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je hart- en bloedvaten, het verhoogt je weerstand en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. En een gezonde leefstijl is nu belangrijker dan ooit. Bovendien word je er vrolijker van! Daarom dagen we je deze zomer uit om mee te doen aan onze wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Hoe doe je mee aan de challenges?

  • Bekijk elke maandag de nieuwe challenge hierboven op deze pagina (de eerste challenge is op 13 juli, de laatste is op 14 september).
  • Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit.
  • Deel het resultaat van jouw challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of door dit te delen op social media met #unieksportenbrabant.
  • En maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van BrabantSport. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb je vragen over de challenges, mail dan naar info@unieksportenbrabant.nl

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×