Direct door naar content
Brengbeweging!

BRENG BEWEGING IN JE ZOMER

De challenge van deze week

1

Startschot: maak een foto van je wandeling of fietstocht

Maak voor deze challenge een foto van je eerste wandeling of fietstocht. Dat kan bijvoorbeeld een selfie zijn, een foto van je wandelmaatje of een foto van de omgeving. Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of stuur hem naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op het gezonde sportkookboek ‘Goud op je bord’, het boek 'Eeuwig op de vlucht' of een set van vier wandelroutekaarten!

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 19 juli. Vanaf 20 juli kan je deelnemen aan challenge 2.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door ArkoSportsmedia en Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

2

Kijk om je heen: Spot een dier

Kijk om je heen en geniet van de omgeving. Er is zoveel moois te zien! Welk bijzonder dier spot jij tijdens je fiets- of wandeltocht? Laat ons weten welk dier jij zag of maak een foto van het dier en deel deze op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op twee toegangskaartjes voor de Efteling, een set wandelroutekaarten of een sportpakket van Vepa.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 26 juli. Vanaf 27 juli kan je deelnemen aan challenge 3.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door de Efteling, het Routebureau Brabant en Vepa.

De challenge van deze week

3

Marianne Vos: Ontdek een nieuwe plek

Zondag 26 juli zou Marianne Vos meedoen aan de Olympische Spelen in Tokyo. Dat ging helaas niet door. Ze pakt alsnog graag de fiets natuurlijk! Liefst om nieuwe plekken te ontdekken. Ontdek daarom deze week een nieuwe plek bij jou in de buurt. Laat ons weten welke nieuwe plek jij hebt ontdekt door een foto te delen op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op één van de routeboxen (Van Gogh Routebox, Liberation Fietsroutebox, Zuiderwaterliniebox).

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 2 augustus. Vanaf 3 augustus kan je deelnemen aan challenge 4.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door het Routebureau Brabant.

De challenge van deze week

4

Ga vooruit: Deel het aantal km of stappen

Als je regelmatig wandelt of fietst, ga je vooruit. Letterlijk en figuurlijk. Je ontdekt de omgeving en je werkt aan je conditie! Maak deze week een foto van je wandeling of fietstocht en deel het aantal kilometer dat je hebt gefietst of gelopen óf het aantal stappen dat je hebt gezet met ons. Deel het op social media via #unieksportenbrabant of mail de foto en het aantal km of aantal stappen naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op één van deze leuke prijzen: het gezonde kookboek Goud op je bord, een set wandelroutekaarten of een sportpakket van Vepa.

P.S. Het maakt niet uit hoe veel kilometer je wandelt of fietst om kans te maken op de prijzen. Alle deelnemers maken evenveel kans!

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 9 augustus. Vanaf 10 augustus kan je deelnemen aan challenge 5.

De prijzen voor deze challenge worden beschikbaar gesteld door de ArkoSportsmedia, het Routebureau Brabant en Vepa.

De challenge van deze week

5

Uniek Sporten Brabant: Spot de letter U, S of B

Kijk goed om je heen tijdens je wandeling of fietstocht deze week! Spot één van de letters U, S, of B (Uniek Sporten Brabant) in het landschap en maak hier een foto van. Wees creatief en kijk goed (of zet bijvoorbeeld zelf iets in scène: in de natuur vind je vanalles om de letters mee te maken)! Deel de foto op social media via #unieksportenbrabant of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op een Uniek Sporten Brabant sportpakket met o.a. een tasje, bidon, reflectieband en routekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 16 augustus. Vanaf 17 augustus kan je deelnemen aan challenge 6.

De challenge van deze week

6

Lievelingsroute: Deel jouw mooiste route

Een wandeling door het bos, een fietstocht door de stad of een blokje om in de stad: waar wandel of fiets jij het liefst? Deel deze week jouw mooiste wandel- of fietsroute met ons. Maak een foto van de route en vermeld waar deze route is. Deel dit op social media via #unieksportenbrabant.nl of mail dit naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op een set wandel- of fietsroutekaarten.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 23 augustus. Vanaf 24 augustus kan je deelnemen aan challenge 7.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Routebureau Brabant. 

De challenge van deze week

7

Wandel of fiets twee keer!

Daag jezelf uit en wandel of fiets deze week twee keer! Waar ga jij voor: twee wandelingen, twee fietstochten of een wandeling en een fietstocht? Maak van beide ‘workouts’ een foto, deel deze met ons via #unieksportenbrabant.nl of mail naar info@unieksportenbrabant.nl en misschien win jij wel een slechtweerpakket met paraplu en een sportboek.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 30 augustus. Vanaf 31 augustus start challenge 8.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ABN AMRO en Arko Sports Media.

De challenge van deze week

8

Geef jouw ultieme voedingstip

Voor topsporter Kenny van Weeghel is voeding ontzettend belangrijk voor zijn sportprestaties. Wat eet jij voor en na het sporten? Stuur jouw ultieme voedingstip of recept  naar info@unieksportenbrabant.nl en maak kans op twee kaarten voor de Efteling, een set van vier wandelroutekaarten of een pakket met voedingssupplementen.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 6 september. Vanaf 7 september start challenge 9.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door De Efteling, VisitBrabant Routebureau en New Care Supplements.

De challenge van deze week

9

Spot een mooie plant of bloem

Geniet jij ook zo van al het moois om je heen tijdens een wandeling of fietstocht buiten? Akkerrandjes vol bloemen, plantjes, kruiden, heide, boshyacinten… Wat voor moois groeit er bij jou in de omgeving? Maak een zomerse wandeling of fietstocht en leg het vast. Stuur je foto naar info@unieksportenbrabant.nl en deel jouw plant of bloem op onze social media via #unieksportenbrabant.nl en maak kans op Liberation fietsroutekaarten, een Vepa-sportpakket of een Zuiderwaterliniebox.

Je kan deelnemen aan deze challenge tot en met 13 september. Op 14 september start challenge 10. 

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door VisitBrabant Routebureau en VepaGifts.

De challenge van deze week

10

Laat ons weten wat wandelen of fietsen met je doet

De laatste challenge van deze zomer! Heb jij afgelopen maanden regelmatig gewandeld of gefietst? Laat ons weten wat het je heeft opgeleverd. Misschien word je er fitter van, ben je vrolijker, ontspan je door te wandelen of fietsen of is het jouw wekelijkse bijkletsmomentje met jouw wandel- of fietsmaatje? Stuur een foto van jezelf tijdens een wandel- of fietstocht en vermeld daarbij wat het wandelen of fietsen met je doet. Stuur dit naar info@unieksportenbrabant.nl of post dit op social media met de #unieksportenbrabant en maak kans op het boek Naar de haaien, de Santos Voetbalreisgids of een sportpakket van Vepa. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ArkoSportsMedia en VepaGifts.

Je kan deelnemen aan deze laatste challenge tot en met 20 september. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Onder de deelnemende woongroepen wordt een clinic met een bekende sporter verloot, ook deze winnaar krijgt na 20 september persoonlijk bericht.

Heb je vragen over bewegen met een beperking of aandoening? Neem dan contact op met een beweegcoach bij jou in de buurt voor gratis ondersteuning.

DOE MEE AAN DE WEKELIJKSE WANDEL OF FIETS CHALLENGE

Breng beweging in je zomer en doe mee aan onze wekelijkse wandel of fiets challenge! Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je hart- en bloedvaten, het verhoogt je weerstand en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. En een gezonde leefstijl is nu belangrijker dan ooit. Bovendien word je er vrolijker van! Daarom dagen we je deze zomer uit om mee te doen aan onze wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Hoe doe je mee aan de challenges?

  • Bekijk elke maandag de nieuwe challenge hierboven op deze pagina (de eerste challenge is op 13 juli, de laatste is op 14 september).
  • Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit.
  • Deel het resultaat van jouw challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of door dit te delen op social media met #unieksportenbrabant.
  • En maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van BrabantSport. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb je vragen over de challenges, mail dan naar info@unieksportenbrabant.nl

Initiatief van

Logo Brabant SportLogo provincie Noord-Brabant

Contactgegevens

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×