Direct door naar content

Agenda

19 december 2018
Clinic rolstoeltennis Esther Vergeer Foundation bij Sint Maartenskliniek afbeelding nieuwsbericht

Clinic rolstoeltennis Esther Vergeer Foundation bij Sint Maartenskliniek

Wil jij kennismaken met rolstoeltennis? Kom dan naar de clinic van de Esther Vergeer Foundation bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Je kunt langskomen tussen 15.00 en 16.30 uur! Wij zorgen voor alle materialen.
21 december 2018
De NDC Nightwalk op Papendal afbeelding nieuwsbericht

De NDC Nightwalk op Papendal

Vrijdag 21 december is de thuisbasis van de Bas van de Goor Foundation (Sportcentrum Papendal in Arnhem) het decor voor een spetterend loopevenement: De NDC Nightwalk. Zeg maar, een wintereditie van het NDC festival. Graag nodigt de Bas van de Goor Foundation je uit voor dit sportieve feestje, alleen of samen met jouw NDC wandelgroep. Het programma 18.00 – 20.00 uur: Christmas Factory is open 18.15 uur: ontvangst en registratie nightwalk 18.45 uur: warming up nightwalk deelnemers (door Hester en Cees uit Nijkerk
14 januari 2019
G-voetbal overleg regio Arnhem afbeelding nieuwsbericht

G-voetbal overleg regio Arnhem

Vanuit Uniek Sporten regio Arnhem organiseren we jaarlijks één regionaal G-voetbal overleg. Alle voetbalverenigingen met G-teams uit de regio Arnhem komen tijdens dit overleg samen. Het doel van dit overleg is om kennis te delen, het netwerk te onderhouden/verbreden en natuurlijk het structureel versterken van de infrastructuur op het gebied van G-voetbal. Voor meer informatie over dit overleg kunt u mailen naar j.harteman@unieksporten.nl of regioarnhem@unieksporten.nl.
25 januari 2019
Duivense Sportverkiezing afbeelding nieuwsbericht

Duivense Sportverkiezing

Op vrijdag 25 januari 2019 vindt voor de tweede keer de Duivense Sportverkiezing plaats. De verkiezing is wederom in Hotel van der Valk (Impuls 2, 6921 RK Duiven) vanaf 19.00 uur. Ga voor meer informatie naar het nieuwsbericht.
28 januari 2019
Zwemoverleg regio arnhem afbeelding nieuwsbericht

Zwemoverleg regio arnhem

Op maandag 28 januari 2019 staat er een bijeenkomst gepland m.b.t. zwemactiviteiten voor mensen met een handicap. Zwemmen blijkt namelijk één van de populairste sporten onder mensen met een handicap en hier is een breed aanbod voor in de regio. Enkele onderwerpen die op de agenda staan: Overzicht zwemaanbod Behoeften, knelpunten (bijv. kader/stagiaires) etc. bij aanbieders in kaart brengen en vervolg aan geven Bijscholingen (doelgroep, sport specifiek) Daarnaast is er uiteraard voldoende gelegenh
20 februari 2019
Training Rolstoelvaardigheid en Sport afbeelding nieuwsbericht

Training Rolstoelvaardigheid en Sport

Op woensdag 20 februari start er een training Rolstoelvaardigheid en Sport. Uniek Sporten regio Arnhem organiseert deze training in samenwerking met Klimmendaal Revalidatiespecialisten en Basketball Experience NL. De training vindt plaats op het terrein van Klimmendaal van 19.00 - 20.30 uur. Deze training bestaat uit 5 trainingsavonden en de andere 4 avonden vinden plaats op: - 27 februari - 6 maart - 13 maart - 20 maart Ga voor meer informatie en inschrijven naar het nieuwsbericht.
14 maart 2019 -
17 maart 2019
UCI Para-cycling World Track Championships 2019 afbeelding nieuwsbericht

UCI Para-cycling World Track Championships 2019

Van 14 tot en met 17 maart gaan de beste para-wielrenners ter wereld de strijd met elkaar aan om wereldtitels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio. Dat gebeurt op de baan van Omnisport in Apeldoorn. Juich Paralympisch TeamNL naar goud en geniet van de verschillende side-events van het evenement! Gratis toegang Op de afgelopen wereldkampioenschappen in Rio de Janeiro won de Nederlandse para-cycling selectie maar liefst elf medailles waarvan vijf (!) gouden. Om TeamNL zo goed mogelijk te onde
06 april 2019
6 sport en cultuurdag voor unieke mensen afbeelding nieuwsbericht

6 sport en cultuurdag voor unieke mensen

Op zaterdag 6 april is het weer zover! Dan organiseren we weer de sport en cultuurdag voor unieke mensen in het Kristal in Apeldoorn aan de Distelvlinder 200. Van 13:00 tot 16:00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met een heel divers aangepast sport en cultuuraanbod en hun aanbieders uit Apeldoorn en omgeving. Je kunt hier veel verschillende informatiekraampjes vinden, kijken naar demonstraties en natuurlijk zelf ook deelnemen aan verschillende workshops/activiteiten die er plaats vinden.
Meer agenda items laden
×