Direct door naar content

Gelderse Sport Federatie

Afbeelding Gelderse Sport Federatie

Het Gelders jaar van het aangepast sporten is een van de initiatieven die voortkomen uit het Gelders Sportakkoord. De provincie Gelderland is initiatiefnemer van het project Gelderland sport onbeperkt en heeft de Gelderse Sport Federatie (GSF) gevraagd om samen met hen de coördinatie, communicatie en uitvoering van dit project op zich te nemen. Projectleider Annemieke Sirks: “De GSF is een logische partner voor dit project. Vanuit onze werkplek op Papendal zetten we ons in om zoveel mogelijk mensen te motiveren en inspireren om te sporten en te bewegen. Met als doel een gezonder en plezieriger leven voor iedereen.”

Kracht van samenwerken
In het jaar van Gelderland sport onbeperkt is het doel om zoveel mogelijk aandacht te creëren voor aangepast sporten. Annemieke Sirks: “We gaan ons inzetten om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Om dat te doen betrekken we vele partners om dit jaar tot een succes te maken. We werken onder andere samen met Uniek Sporten, NOC*NSF, Topsport Gelderland, de Esther Vergeer Foundation. De kracht van samenwerken hopen we vol te kunnen benutten.”

Gewoon.Sporten.
De campagne Gelderland sport onbeperkt gaat over mogelijkheden, over kansen en over toegankelijkheid van sporten en bewegen voor iedereen. “Door het inzetten van een sportief- brutale aanpak willen we het verschil te maken,” zegt Annemieke Sirks. “Naast Gelderland sport onbeperkt gebruiken we de subtitel ‘Gewoon.Sporten.’ Want sporten is gezond, leuk en fijn en iedereen moet voor iedereen mogelijk zijn. “

Website, social media en evenementen
Om het Gelders Jaar van het aangepaste sporten inhoud en zichtbaarheid te geven is gestart met de website www.gelderlandsportonbeperkt.nl. Daarnaast is communicatie via social mediakanalen ingericht en wordt Gelderland sport onbeperkt zichtbaar op evenementen. In samenwerking met partner Omroep Gelderland is er het hele jaar aandacht voor aangepast sporten.

Terug naar overzicht Vind jouw Unieke Sport
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×