Direct door naar content

Promotiekit

Gewoon.Sporten. Doe ook mee!!

In 2018 staat aangepast sporten in heel Gelderland in de schijnwerpers! Gelderland sport onbeperkt zet aangepast sporten centraal en wil dat mensen met een beperking gewoon kunnen sporten. Om dit zichtbaar te maken hebben we een toolkit ontwikkeld. Partners kunnen met deze middelen aangeven dat ze de campagne Gelderland sport onbeperkt steunen en dit onder de aandacht brengen. Door zoveel mogelijk aandacht te creëren voor Gelderland sport onbeperkt hopen we uiteindelijk hiermee meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. De middelen in deze toolkit worden in de loop van 2018 aangevuld.

Wanneer ben je een partner van Gelderland sport onbeperkt?

Lever je een bijdrage aan sporten met een beperking, dan kun je partner worden van Gelderland sport onbeperkt. Bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten voor sporters met een beperking of het verbinden van verschillende doelgroepen. Wij zijn benieuwd naar jouw activiteit. Partners worden vermeld op de website

Deel je verhaal

Het kan ook zijn dat je een mooi verhaal hebt. Een leuk sportmoment of een mooi voorbeeld over aangepast sporten? Laat het dan online weten met de hashtag #GSO2018 of stuur een mail via het contactformulier op deze site.

Promotiematerialen

Campagneposter

Er zijn bestanden voor het printen of het laten drukken van A3, A4 posters en van A5-flyers. Deze kun je uitprinten en bijvoorbeeld uitdelen of ophangen in je clubhuis, de kantine van de organisatie waar je werkzaam bent etc. Je kunt de flyers ook gebruiken als een advertentie. Heb je daarvoor een ander formaat nodig, neem dan contact op via contactformulier op deze site. Klik hier voor de download. Voor drukwerk gebruik je de HR bestanden met snijtekens, voor printen kun je de andere poffen gebruiken. Er zijn ook bestanden waar je zelf onderin je logo kunt plaatsen naast het Gelderland sport onbeperkt - logo. Hoe je dat doet zie je hieronder.

Partnerlogo

Voor het jaar van aangepast sporten is het mogelijk om een combinatielogo te gebruiken. Hiermee help je aangepast sporten in de schijnwerpers te zetten. Dit is een voorbeeld van een combinatielogo .

Het is de bedoeling dat jouw eigen logo even ver van de verticale balk staat als de tekst ‘Gelderland sport onbeperkt’ (oranje vlakjes). Lukt het niet om het partnerlogo te maken? Dan helpen we je, stuur een eps of een ai-bestand van je logo naar GSO@hetlab.nl en je krijgt een partnerlogo terug.

Foto’s

Foto’s. Hier kun je de campagnefoto’s downloaden van de handbike en rolstoelbasketbal. Deze kun je gebruiken in combinatie met Gelderland sport onbeperkt of #GSO2018. 

Teksten

De onderstaande teksten zijn te gebruiken bij persberichten of artikelen over Gelderland sport onbeperkt.

Campagne Gelderland sport onbeperkt

In 2018 staat aangepast sporten in Gelderland in de schijnwerpers. Met de campagne Gelderland sport onbeperkt gaan diverse organisaties zich inzetten om meer mensen met een beperking aan het sporten krijgen. Het Gelders jaar van het aangepast sporten komt voort uit het Gelders sportakkoord, waarin krachten worden gebundeld om samen te werken aan een aantrekkelijke Gelderse sportregio. Aangepast sporten speelt daarin een belangrijke rol. De provincie Gelderland maakt samen met organisaties, zoals Gelderse Sport Federatie, Uniek Sporten, NOC*NSF, Topsport Gelderland, Esther Vergeer Foundation en vele andere partners  2018 tot een jaar met unieke sportmomenten voor iedereen! www.gelderlandsportonbeperkt.nl

In 2018 staat aangepast sporten in Gelderland in de schijnwerpers! Sporten is voor iedereen. Met de campagne Gelderland sport onbeperkt laten we dat zien. Samen met Gelderse partners maken we van 2018 een jaar met unieke sportmomenten! Doe mee en kijk op www.gelderlandsportonbeperkt.nl

Social media

Uiteraard hopen we dat je zoveel mogelijk van onze content gaat delen op Facebook, Twitter en Instagram. Wij doen dat ook als we posts van partners tegen komen. Gebruik dus zoveel mogelijk de hashtag #GSO2018, dat maakt delen makkelijker! Maar uiteraard kun je zelf ook berichten plaatsen over Gelderland sport onbeperkt. Bijgaand helpen we je op weg met voorbeeld posts die je zo kunt gaan plaatsen.

Voorbeeld facebook en twitterpost:

Goede voornemens? Wij zetten ons in 2018 in om aangepast sporten in de schijnwerpers te zetten! Doe jij ook mee? www.gelderlandsportonbeperkt.nl #GSO2018.

Plaats deze tekst samen met een eigen afbeelding of dowload er een bij foto’s.

Uitleen van campagnemateriaal

In 2018 is er een basiskit beschikbaar met promotiematerialen voor een evenement. Deze bestaat uit 10 roll-up banners en 10 spandoeken (banners) die je op je evenement kunt inzetten. Op deze manier wordt er nog meer zichtbaarheid gecreëerd voor Gelderland sport onbeperkt. Wil je deze promotiematerialen gebruiken, stuur dan een mail via het contactformulier op deze site.

Gebruik

Het gebruik van materialen en informatie mag in geen geval uit de oorspronkelijke context worden gehaald en is alleen bestemd voor de uitvoering van Gelderland sport onbeperkt-promotie.

Partners, verenigingen, sporters en anderen: laat je niet beperken en doe mee aan dit sportieve jaar!! www.gelderlandsportonbeperkt.nl

×