Direct door naar content

Schaatsvriendendag

KPN Schaatsvriendendag 2020

De 11e editie van de KPN Schaatsvriendendag vindt plaats op zondag 9 februari 2020 bij Flevonice in Biddinghuizen. Schaatshelden, sponsoren en tientallen vrijwilligers zetten zich op deze bijzondere dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden kennis te laten maken met de schaatssport. En jij kunt daar bij zijn! De KPN Schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap en leeftijd. Deelname aan deze leuke dag is gratis.

Activiteiten op het ijs
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft ook nu weer een waar schaatsspektakel te worden. Tijdens de 11e KPN Schaatsvriendendag kan iedereen met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking samen met zijn of haar vrienden de schaatsbaan op.

Naast schaatsen zijn er verschillende andere activiteiten op het ijs, zoals curling en ice-biking. Ook zijn er dit jaar weer professionele clinics te volgen. Muzikale ondersteuning maakt de dag compleet en zorgt voor een Unieke sportdag.

Het voorlopige programma:
09.30 – 10.15 uur parkeren en ontvangst
10.15 – 10.30 uur officiële opening
10.30 – 12.30 uur clinics en vrij schaatsen
12.30 uur afsluiting

Aanmelden
Wil je deze bijzondere dag niet missen?

Aanmelden
Wil je deze bijzondere dag niet missen? Meld je dan via de onderstaande link snel aan. Voor iedereen met een beperking is het mogelijk om maximaal vier schaatsvrienden mee te nemen. 

Schrijf je nu in!

Benieuwd welke artiesten en schaatshelden er komen om de clinics te verzorgen en jou de dag van het jaar te geven? Volg dan de Facebookpagina van Uniek Sporten en blijf up-to-date

 

De KPN Schaatsvriendendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

               

×

Zoeken