Direct door naar content

Schaatsvriendendag

KPN Schaatsvriendendag

Op zondag 17 februari is het zover.. de KPN Schaatsvriendendag zal dan plaatsvinden. Dit jaar is er weer een mooie locatie gevonden namelijk: Biddinghuizen Flevo. 

Op deze mooie dag is alles is mogelijk, met je rolstoel het ijs op, schaats les van professionele schaatsers, curling, je kunt het zo gek niet bedenken! Uiteraard is er ook het nodige vermaak op het podium en dus genoeg gezelligheid voor ouders en begeleiders.

Het voorlopige programma

09.30 - 10.15 uur  parkeren en ontvangst 
10.15 - 10.30 uur  officiële opening 
10.30 - 12.30 uur  clinics en vrij schaatsen
12.30 uur afsluiting

Inschrijven

Je kunt je vanaf nu hier inschrijven voor de KPN Schaatsvriendendag. Wees er snel bij, er kunnen dit jaar maximaal 1.250 deelnemers meedoen en daarna sluit de inschrijving.

Schrijf je hier in

Let op! 

Wanneer je je inschrijft voor KPN Schaatsvriendendag mag je dit jaar drievriendjes meenemen. Lunch is dit jaar niet inbepregen maar bij Flevonice kun je een heerlijke lunch kopen. Daarnaast worden er tijdens de KPN Schaatsvriendendag foto's en video's gemaakt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben en niet in beeld willen komen dan kun je dit aangeven door iemand van de organisatie aan te spreken of een mail te sturen. Deelname aan de KPN Schaatsvriendendag is op eigen risico.

 

De KPN Schaatsvriendendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

             

×