Direct door naar content

Schaatsvriendendag

KPN Schaatsvriendendag

Op zondag 25 februari is het zover.. de KPN Schaatsvriendendag zal dan plaatsvinden. Dit jaar op een bijzondere locatie, op de Coolste Baan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

Op deze mooie dag is alles is mogelijk, met je rolstoel het ijs op, schaats les van professionele schaatsers, curling, je kunt het zo gek niet bedenken!  Voormalig schaatsers Carl Verheijen en Annamarie Thomas hebben ons al laten weten er ook dit jaar weer bij te zijn. Uiteraard is er ook het nodige vermaak op het podium en dus genoeg gezelligheid voor ouders en begeleiders.

Je kunt je niet meer inschrijven voor de KPN Schaatsvriendendag.

Let op: Omdat de KPN Schaatsvriendendag dit jaar in Amsterdam plaatsvindt kunnen wij geen gratis parkeergelegenheid aanbieden. U kunt op eigen gelegenheid parkeren rondom of onder het Olympisch Stadion, hier zijn kosten aan verbonden.

Het voorlopige programma:
12.00 - 12.30 uur  parkeren en ontvangst 
12.30 - 12.45 uur  officiële opening 
12.45 - 14.45 uur  clinics en vrij schaatsen 
14.45 - 15.00 uur  afsluiting

Meer weten over de Coolste Baan van Nederland? Kijk hier: www.decoolstebaanvannederland.nl.

Tijdens de KPN Schaatsvriendendag worden foto's en video's gemaakt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben en niet in beeld willen komen dan kun je dit aangeven door iemand van de organisatie aan te spreken of een mail te sturen naar: ikkomschaatsen@fondsgehandicaptensport.nl


WheelsB&B
Als je je inschrijft voor de KPN Schaatsvriendendag maak je kans op een overnachting voor het hele gezin aangeboden door WheelsB&B. De plek waar je jouw aangepaste vakantie accommodatie kunt zoeken en boeken. Even lekker samen erop uit? Kijk op: WheelsB&B.com 

 

De KPN Schaatsvriendendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

                       

×