Direct door naar content

Bowls en koersbal bij I.O.B.V. Amigo Bowls Roosendaal De Omganck in Wouw

Ben jij op zoek naar een sportclub voor Bowls en koersbal? Dan ben je bij I.O.B.V. Amigo Bowls Roosendaal aan het juiste adres! Op de locatie De Omganck staan ze klaar om jou te helpen om in beweging te komen.

Waarom I.O.B.V. Amigo Bowls Roosendaal?

Voor wie

Leeftijdscategorie Senioren,
Type beperking(en) Auditief (doof/slechthorend), Autisme Spectrum Stoornis, Chronische aandoening, Lichamelijk, Meervoudig, Niet aangeboren hersenletsel, Psychisch, Verstandelijk,

Tijden

Donderdag 15:00 - 16:30

Toelichting

Bowls: Een van oorsprong Engelse sport waarbij het, net als bij Petanque de bedoeling is om een bal zo kort mogelijk bij een doel te brengen. Die bal is dusdanig geconstrueerd dat hij nooit in een rechte lijn gerold kan worden en altijd een curve zal volgen.Wij spelen met een groep spelers die het spel al langer spelen. Een aantal van de spelers kan als begeleider optreden als er nieuwe leden komen.Wij geven geen lessen. De begeleiding is alleen gericht op het kennismaken met de sport en verbeteren van de techniek.

Locatie

De Omganck
Molensingel 38
4724 CR Wouw

Uitleen

Benieuwd of een sport bij je past? Via Uniek Sporten Uitleen kun je gratis een sporthulpmiddel uitproberen voor maximaal 4 maanden. Van een tennisrolstoel tot handbike, van is alles mogelijk.

Aanschaf

Wil je graag een eigen sporthulpmiddel op maat aanschaffen? Dan kan Uniek Sporten Hulpmiddelen hierbij helpen. Wij financieren maar liefst 85% van het benodigde bedrag. De eigen bijdrage van 15% (met een maximum van € 250) kun je zelf betalen of ophalen met crowdfunding.

Financiële hulp

Als je wilt gaan sporten of bewegen, dan kost dat geld. Denk aan contributie, een abonnement of sportkleding. Gelukkig zijn er verschillende regelingen die kunnen helpen als je bijvoorbeeld een minimumloon hebt, om sport ook voor jou betaalbaar te maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Voor kinderen:

Voor volwassenen: 

In steeds meer gemeenten is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur actief. Het fonds ondersteunt volwassenen voor wie de contributie en/of materiaalkosten te duur zijn

Er zijn diverse mogelijkheden voor steun wanneer je er financieel niet helemaal uitkomt. Om deze mogelijkheden te bekijken kan de contactpersoon binnen jouw gemeente met je meedenken. Samen zoeken jullie naar een oplossing, zodat jij kunt starten met sporten of bewegen. Neem contact op met de contactpersoon in jouw gemeente.

Beweegadvies

Via onze website kun je zelf een geschikte vorm van sport of bewegen zoeken. Wil je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste sport, of heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden? Bijvoorbeeld als je wel wilt sporten, maar nog niet precies weet welke sport voor jou geschikt is? Dan staat jouw contactpersoon in jouw gemeente voor je klaar.

Selecteer je gemeente

Contact

Contactpersoon Jac van Nassau
Telefoon (vast) 0165-543097
Telefoon (mobiel) 06-51098609
E-mail v.nassau@home.nl

Klopt bovenstaande informatie niet (meer)? Laat het ons weten

Sporthulpmiddel nodig?

Lijkt bowls en koersbal je leuk maar heb je geen sporthulpmiddel of zit je met vragen over hoe je die moet betalen?

Wij helpen je graag bij de uitleen of aanschaf.

Uniek Sporten Hulpmiddelen
Programma van:
Partners: