Direct door naar content

Voetbal bij Kans Voetbal De Bonenkamp in Echteld

Ben jij op zoek naar een sportclub voor Voetbal? Dan ben je bij Kans Voetbal aan het juiste adres! Op de locatie De Bonenkamp staan ze klaar om jou te helpen om in beweging te komen.

Waarom Kans Voetbal?

Voor wie

Leeftijdscategorie Kinderen, Jongeren,
Type beperking(en) Autisme Spectrum Stoornis, Gedragsproblematiek, Lichamelijk, Niet aangeboren hersenletsel, Verstandelijk,

Tijden

In overleg

Toelichting

Kans voetbal richt zichzelf eerst op individuele (voetbal) activiteiten waarbij de sporter centraal staat. Kinderen/jongeren uit Neder-Betuwe en omgeving zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Trainers Bert Romein en Joris Drent werken eerst op individueel gebied met de sporters om te kijken naar de mogelijkheden en bij voldoende animo kan er gekeken worden naar de vorming van een groep. Kans voetbal valt onder de stichting jeugd doen bewegen Neder-Betuwe Bij interesse graag eerst contact opnemen. (Op werkdagen tussen 16:00-19:00 uur) of via info@kansvoetbal.nl

Locatie

De Bonenkamp
Stationsweg 31
4054 HA Echteld

Uitleen

Benieuwd of een sport bij je past? Via Uniek Sporten Uitleen kun je gratis een sporthulpmiddel uitproberen voor maximaal 4 maanden. Van een tennisrolstoel tot handbike, van is alles mogelijk.

Aanschaf

Wil je graag een eigen sporthulpmiddel op maat aanschaffen? Dan kan Uniek Sporten Hulpmiddelen hierbij helpen. Wij financieren maar liefst 85% van het benodigde bedrag. De eigen bijdrage van 15% (met een maximum van € 250) kun je zelf betalen of ophalen met crowdfunding.

Financiële hulp

Als je wilt gaan sporten of bewegen, dan kost dat geld. Denk aan contributie, een abonnement of sportkleding. Gelukkig zijn er verschillende regelingen die kunnen helpen als je bijvoorbeeld een minimumloon hebt, om sport ook voor jou betaalbaar te maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Voor kinderen:

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt kinderen en jongeren in gezinnen voor wie een contributie of het lesgeld te duur is. Ook Stichting Leergeld kun je hiervoor benaderen kun je hiervoor benaderen. Soms zijn er ook nog andere mogelijkheden vanuit de gemeente.

Voor volwassenen: 

In steeds meer gemeenten is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur actief. Het fonds ondersteunt volwassenen voor wie de contributie en/of materiaalkosten te duur zijn. Soms zijn er ook nog andere mogelijkheden vanuit de gemeente.

Er zijn diverse mogelijkheden voor steun wanneer je er financieel niet helemaal uitkomt. Om deze mogelijkheden te bekijken kan de contactpersoon binnen jouw gemeente met je meedenken. Samen zoeken jullie naar een oplossing, zodat jij kunt starten met sporten of bewegen. Neem contact op met de contactpersoon in jouw gemeente.

Beweegadvies

Via onze website kun je zelf een geschikte vorm van sport of bewegen zoeken. Wil je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste sport, of heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden? Bijvoorbeeld als je wel wilt sporten, maar nog niet precies weet welke sport voor jou geschikt is? Dan staat jouw contactpersoon in jouw gemeente voor je klaar.

Selecteer je gemeente

Contact

Contactpersoon Bert Romein
Telefoon (mobiel) 06-22029163
E-mail info@kansvoetbal.nl
Website www.kansvoetbal.nl

Klopt bovenstaande informatie niet (meer)? Laat het ons weten

Sporthulpmiddel nodig?

Lijkt voetbal je leuk maar heb je geen sporthulpmiddel of zit je met vragen over hoe je die moet betalen?

Wij helpen je graag bij de uitleen of aanschaf.

Uniek Sporten Hulpmiddelen

Programma van:

Partners: