Direct door naar content

Ik ben een sporter

Geschikt sportaanbod of een persoonlijk advies

Sport of beweeg je al maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt aanbod en we staan je graag bij met persoonlijk sportadvies

We helpen je echter niet alleen met het vinden van de juiste sport, we helpen je ook met het wegnemen van obstakels. Als je liever niet alleen wilt gaan, kan een maatje de oplossing zijn. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer. Wil jij medailles winnen en voor topsport gaan? Dan zijn er verschillende manieren om hierin een volgende stap te zetten. Misschien heb je wel vragen over financiën. Er zijn regelingen die mensen met een minimum inkomen ondersteunen bij het bekostigen van sport. Daarbij kan het gaan om lidmaatschapskosten, maar soms is een sportrolstoel of ander hulpmiddel nodig. Wij kunnen je helpen de juiste instanties en regelingen te vinden.

Op onze website kun je ook ervaringsverhalen lezen van andere sporters en informatie vinden over de nieuwste techontwikkelingen in de sport en tips en tricks als je gaat sporten of bewegen. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij de contactpersoon in jouw regio of kijk bij de veelgestelde vragen.

Programma van:
Partners: