Direct door naar content

Koen van Lieshout

Jouw talent van het jaar?

Motivatie

Koen is echte doorzetter. Ondanks dat hij zeer slechthorend is en Spina bifida heeft gaat hij nooit bij de pakken neerzitten. Hij ziet overal het positieve van in.
Hij gaat naar special voortgezet onderwijs, maar op een school die niet is ingesteld op lichamelijke beperkingen. Toch heeft hij zijn draai gevonden en draai hij prima mee. Soms is het even zoeken naar de mogelijkheden , maar daar denk hij graag in mee.
Koen is super sociaal en zal altijd eerst aan een ander denken. Zo heeft hij bij een sponsorloop op school voor Alpe duZes het meeste geld opgehaald met zijn RaceRunner. Hij draaide zijn hand er niet voor om, om zoveel mogelijk meters te maken voor het goede doel.
Ook op wedstrijden probeert hij altijd het beste uit zichzelf te halen en weet hij elke keer weer een iets snellere tijd te lopen. Winnen is voor hem niet het belangrijkste, plezier hebben des te meer.
Koen verdient het om te winnen voor zijn inzet (met sporten en maatschappelijk), zijn zonnige humeur en doorzettingsvermogen. Het is een jongen die jouw hele dag weer goed kan maken als je hem alleen al ziet lachen en genieten.

Terug naar overzicht

Onze partners

×