Direct door naar content
Uniek Sporttalent logo

Prijzenpakket

Prijzenpakket

Prijzen voor de Sporttalenten en prijzen voor de Vereniging!

Naast de titel Uniek Sporttalent 2017 en de uitnodiging om bij meerdere sportevenementen aanwezig te zijn krijgen de winnaars per categorie:

Een coaching/training op maat
Het leuke hiervan is dat er samen met de winnaar gekeken wordt wat hij / zij graag zou willen en wat er nodig is om zichzelf (op sportief vlak) verder te ontwikkelen. We noemen het niet voor niets ‘een coaching / training op maat’.

Zo wilde Yanu van Leeuwen (winnaar 2015) graag meetrainen met het Paralympisch Zwemteam. Onder leiding van de Bondscoach Mark Faber zal Yanu, voordat het Team vertrekt naar Rio, meetrainen tijdens het laatste voorbereidende trainingskamp.

Daarnaast wil hij graag een persoonlijke professionele video zwemanalyse laten maken (een video zwemanalyse waar topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk en Ferry Weertman wekelijks mee werken) ook hier is invulling aangegeven.

En, last but vooral not least : op 20 september mocht Yanu zijn ‘Helden’ onthalen als zij met Goud terugkeren uit Rio.

Benjamin Huizinga (winnaar 2016) ging met zijn hele team op trainingskamp in Duitsland. Eveneens ontvingen ze een training van niemand minder dan AZ hoofdtrainer John van den Brom 

Een geldbedrag van € 750 (voor de winnaar per categorie) 
Te besteden aan sport,- en of spelmateriaal.

De verenigingen
De sportverenigingen waar de winnende sporters actief zijn, krijgen een bedrag van maar liefst € 5.000 als stimuleringssubsidie, te gebruiken voor de (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de betreffende sportverenigingen. 

 

Een initiatief van:
Fonds Gehandicaptensport
ABN Amro
Nederlandse Loterij
Ziggo
Sublime
×