Direct door naar content

Ik zoek een sport

Geschikt sportaanbod of een persoonlijk advies

Een handicap hoeft je er niet van te weerhouden te sporten en te bewegen! In Nederland bestaat een ruim sportaanbod voor mensen met verschillende handicaps. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt aanbod en we staan je graag bij met persoonlijk sportadvies

We helpen je echter niet alleen met het vinden van de juiste sport, we helpen je ook met het wegnemen van obstakels. Wat weerhoudt jou ervan te gaan sporten? Als je liever niet alleen wilt gaan, kan een maatje de oplossing zijn. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer. Misschien heb je wel vragen over financiën. Er zijn regelingen die mensen met een minimum inkomen ondersteunen bij het bekostigen van sport. Daarbij kan het gaan om lidmaatschapskosten, maar soms is een sportrolstoel of ander hulpmiddel nodig. Wij kunnen je helpen de juiste instanties en regelingen te vinden.

Op onze website kun je ook inspirerende verhalen lezen en verhalen over lifestyle en gezondheid vinden. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij de contactpersoon in jouw regio of kijk bij de veelgestelde vragen.

Programma van:
Partners: