Direct door naar content
Indoor Brabant start morgen met G-finale! afbeelding nieuwsbericht

Indoor Brabant start morgen met G-finale!

09 maart 2020

Morgen beginnen de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de Indoor Brabant The Dutch Masters. Tijdens dit paardensportevenement staat morgen al een bijzonder onderdeel op het programma waar ruiters met een beperking de hoofdrol spelen: de G-finale. 

Als je paardenliefhebber bent dan ken je Indoor Brabant The Dutch Masters vast al. Tijdens dit internationale topevenement in de paardensport komen de beste springruiters ter wereld naar de Brabanthallen om met hun paarden de beste sprongen te laten zien. Het uitgebreide springprogramma wordt op zondagmiddag spectaculair afgesloten met de Rolex Grand Prix. Ben je meer een dressuurliefhebber? Dan zit je in de Brabanthallen ook goed, want ook de nationale en internationale top dressuurruiters laten hun mooiste piaffes, drafs en passages zien. 

G-Finale 
Op donderdag 12 maart staat een bijzonder onderdeel op het programma: de G-finale. Dit is het sluitstuk van de Dutch Masters G-Competitie, die net als vorig jaar samen met ParaPaard wordt georganiseerden WeAllRide wordt georganiseerd. Deelnemers zijn de ruiters en amazones van de Stichtingen en Verenigingen die paardensport aan mensen met een beperking aanbieden. In de G-finale laten de beste zes G-ruiters de proef waar ze lang op hebben geoefend zien voor het grote publiek.

Zelf paardrijden?
Krijg jij nu zelf zin om te beginnen met paardrijden? Via Parapaard kun je altijd een proefles volgen bij een van de aangesloten maneges. Meer info daarover vind je op Parapaard.nl Meer informatie over de Indoor Brabant Dutch Masters vind je hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: