Direct door naar content
Leer voetbaltrucjes met Tijmen en Touziani afbeelding nieuwsbericht

Leer voetbaltrucjes met Tijmen en Touziani

29 april 2020

Kunnen framevoetballers ook trucjes doen? Natuurlijk! Framevoetballer Tijmen laat het in zijn achtertuin zien in een paar leuke filmpjes. Hij daagt daarbij gelijk de bekende straatvoetballer Soufiane Touziani uit om zijn trucs met frame na te doen. Doe jij ook mee met Tiki taka Tijmen? 

Tijmen van Wanrooij is een echte voetbalfanaat. Hij heeft altijd zin om te trainen, vertelde hij al in een interview met ons. “Ik leef voor voetbal en framevoetbal is de perfecte sport voor mij.” Ondertussen is hij een bekende Nederlandse framevoetballer geworden. Vorig jaar schitterde hij nog naast Memphis Depay toen hij als ING Oranjevriendje bij de wedstrijd Nederland-Frankrijk. In dat zelfde filmpje werd Tijmen gevolgd door freestyle voetballer Soufinae Touziane. 

Vier oefeningen van Tijmen
Deze twee vrienden hebben nu samen een serie filmpjes opgenomen waarin Tijmen en Touziani voetbaltrucs uitwisselen: Tik Taka Tijmen. Tijmen heeft vier oefeningen waar Touziani nog een flinke kluif aan heeft. De trucs van Tijmen gaan van hooghouden tot een fles van de tafel schieten. En Touziani heeft zelf ook nog een paar leuke trucs. Doe jij mee? 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: