Direct door naar content
Doe zaterdag mee met Big BEN Bingo! afbeelding nieuwsbericht

Doe zaterdag mee met Big BEN Bingo!

14 mei 2020

Heb jij zaterdagavond nog niks te doen? En heb je zin een oudewets potje Bingo? Doe dan mee met de Big BEN Bingo met rolstoelbasketballers Bo Kramer en Mariska Beijer. Als jij zaterdag om 19.30 uur klaar zit voor de webcam met je bingokaart dan heb je gegarandeerd een leuke avond!

De Big BEN Bingo is een initiatief van Basketball Experience NL dat zich inzet om rolstoelbasketbal als sport op de kaart te zetten. Dat doen ze door clinics en events te organiseren. Deze inspirerende video geeft een goed beeld waar zij voor staan: 

Meet en greet
Als jij nu denkt: wat heet bingo nu met basketbal te maken? Daar zorgen de presentatoren Bo Kramer en Mariska Beijer. Deze rolstoelbasketbaltoppers presenteren de bingoavond en noemen zoals dat hoort de nummers om af te strepen op je bingokaart. Zij beantwoorden tussendoor ook allerlei vragen over basketbal, hun mooiste prestaties en wat jij maar wilt weten. Het is dus behalve een leuk spelletje ook gelijk een meet en greet! Bo Kramer zou je ook kunnen kennen van haar leuke workout die we hier vorige week online hadden gezet. Kijk hier en doe haar oefeningen met een boekentas en blikvoer alsnog mee!

Inschrijven
Meedoen aan de bingo is gratis, je hoeft je alleen even aan te melde voor de nieuwsbrief via deze link. Tijdens de bingo moet je zorgen dat de gemailde bingokaart natuurlijk voor je ligt en dat je een beetje stabiel internet hebt. De avond wordt via een livestream met Zoom verzorgd. 

Winnen of zingen
Tijdens de avond kun je per ronde allerlei mooie prijzen winnen. Als je bingo hebt moet je je kaart laten zien voor de webcam. Als jouw bingo wordt goedgekeurd heb je prijs, maar bij een valse bingo moet je natuurlijk een liedje zingen! 

Meer info vind je bij Basketbal Experience NL. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: